Aktywne Wpisy
vulfpeck +551
#bekazkatoli #urojeniaprawakoidalne #neuropa
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Hekun +93
#niger #swiat
To jest dla mnie niesamowite jak niewielkie zainteresowanie jest tutaj sytuacją w Nigrze. Wojna w zasadzie może być lada dzień, ECOWAS wydał ultimatum, a jak nie to wchodzi z interwencją wojskową. W senacie Nigerii (członka ECOWAS) natomiast odrzucili prośbę prezydenta o wysłanie wojsk do Nigru. Wydawało by się temat ciekawy, a tutaj cisza i spokój xD
Czasem mam wrażenie, że zostali tutaj tylko opłaceni trolle, a wiadomo, że za pisanie
To jest dla mnie niesamowite jak niewielkie zainteresowanie jest tutaj sytuacją w Nigrze. Wojna w zasadzie może być lada dzień, ECOWAS wydał ultimatum, a jak nie to wchodzi z interwencją wojskową. W senacie Nigerii (członka ECOWAS) natomiast odrzucili prośbę prezydenta o wysłanie wojsk do Nigru. Wydawało by się temat ciekawy, a tutaj cisza i spokój xD
Czasem mam wrażenie, że zostali tutaj tylko opłaceni trolle, a wiadomo, że za pisanie
Przy okazji ktoś z NN14 - NN15 ? Kettering Corby Thrapston ?
Komentarz usunięty przez autora
Każda praca ma swoje blaski i cienie, nikt nie wypalił mu piętna "kierowca" po urodzeniu. To jego wybór że jest
@shinX: ty nie masz pojecia o czym piszesz. Praca kierowcy 8 godzin i do domu? Jak jedzie w polskę albo europe to się teleportuje do domu po tych 8 godzinach? Z której choinki się urwałeś?
Może i dystrybucja tak pracuje ale na pewno nie logistyka.. i na pewno nie masz o tym pojęcia..
Dlatego apel do wszystkich w uk i za granicą ogólnie. Wiadomo, że
@shinX: > Nikt nie narzeka, 8h i do domu
xD Chyba że mówimy o busach albo o przewożonym powietrzu @Sarza01:
@shinX: Kolega widzę z tych, którzy uważają, że ludzie bez wyższego nie mają prawa normalnie żyć?