Wpis z mikrobloga

@NieJestemStad: W tym roku Haas ma w miarę mocny i stabilny skład. Ale może w przyszłym. Ale jeżeli w ogóle by coś z tego miało być to ja stawiam na Renault. Tym bardziej właśnie, że przebąkują coś o Palmerze, że musi się poprawić.
@NieJestemStad: ustalmy sobie jedno i nie żyjmy w jakiejś fantazji, nikt nie weźmie Kubicy mając tylu zdolnych kierowców "bez ograniczeń ruchowych". To są za duże pieniądze i za duże ryzyko. Wiec ja obstawiam Formulę E albo Renault (trochę jako pobożne życzenie).
@sEB-q jeszcze pare miesięcy miałem takie zdanie jak Ty. Ale po ostatnich testach i wypowiedziach stawiam na F1 - sam nie wiem jak ale tak będzie... a co do FE to już kiedyś mówił, że wyżej ceni DTM a w DTM mógł jeździć już zaraz po wypadku. Teraz jest mowa o czymś co "kilka lat temu było niemożliwe". Nie ma co się spierać, chyba każdy życzy RK powrotu...
a kto powiedział, że to są przygotowania do jakiejś serii? Kubica wspomniał w jednym z wywiadów, że często korzystają z jego wiedzy, a on może sobie pojeździć - może tak właśnie jest? On ustawia bolid i korzysta z jazd, jak z rehabilitacji?

@retsam84: Na zdjęciu masz stary bolid GP3, a więc nie są to żadne testy dla kogoś, tylko trening i przygotowania do czegoś.