Aktywne Wpisy

chodźcie se zjemy cukierkuw to bendzie fajen piontek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
czemstujcie sie
czemstujcie sie
źródło: images (80)
Pobierz
mirko_anonim +3
✨️ Czy 14 000 zł brutto to wystarczająca pensja w Krakowie? Ⓘ
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.

Miri jaki hosting polecacie bo mi nazwa.pl wywaliła cenę za przedłużenie 1476zł gdzie przez kilka lat płaciłem 500złociszy, nie wiem skąd taka podwyżka ale grzecznie im podziękuję. Wymagania obecnie mam nie za duże bo na serwerze stoją trzy proste stronki i parę giga zdjęć.
@Dominias: polecam hostit
Komentarz usunięty przez moderatora
Akurat maja promocje i idzie sie dogadac i podejrzewam ze pomoga z przenosinami.