Aktywne Wpisy
Napedikr +343
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
Filozofwdresiee +195
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
W skrócie, nie pamięta nic po wypadku, na motocyklach jeździ od wielu lat, wypisano ją ze szpitala z krwiakiem mózgu i skręconymi kręgami szyjnymi. Ma kłopoty z pamięcią i równowagą, snem i zawrotami głowy. Kierowca motocykla nie udzielił jej pomocy, nie odezwał się od czasu wypadku. Warto obejrzeć, choć materiał jest długi. Biedna dziewczyna.
#motocykle #motoryzacja
nie ma #!$%@? #!$%@? zleciec z motocykla jak sie trzymasz. Przy daniu pelnego gazu predzej sie na plecy przewiniecie motocyklem niz wam pasazer zleci. (sprawdzone.) takze sorry, ale dla mnie to zwyczajne #!$%@? i laska probuje zrzucic wine na goscia za swoje #!$%@?.
@MotoKubaPL: dla mnie
Nie mam pojecia dlaczego szpital nie zrobil badan szczegolowych.
Czy nie jest tez przypadkiem szukaniem przez nia ratunku, bo jednak byl wypadek, szpital powyzej 7 dni.
Laska mowi, ze jezdzi, ze po torach, ze wszystko wie, a jednak spadla.
No kurcze malo prawdopodobne jest by spasc, w czasie gdy sie trzymala.
@PMV_Norway: dla mnie to zwyczajne #!$%@? i kolorwanie przez laske.
:D obejrzyj koncowke. Kierowca na pewno tylko stal i patrzyl?
@MotoKubaPL: laska mowi, ze ciuchy warte 4 kafle, i ze po takim malym szlifie juz sie do niczego nie nadaja. I ona #!$%@?, ze sie trzymala? Sorry, podobno nie pamieta zdarzenia ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) co za rak, ja #!$%@?
@Stitch: Zna technikę. Jeździ od lat i po torach.
@Wielki_Atraktor: Szerze mówiąc nie wiem, ja nie jeżdżę, wrzuciłam na mirko, bo zainteresowała mnie ta historia.
Dokladnie na to samo zwrocilem uwage, ciuchy z 4k i do smieci...
oj xandra widze, ze po jednym banie i jednej aferze dalej #!$%@? glupoty, masz filmik z wypadku. Kierowca tylko patrzy? czy #!$%@?, ze jak medycy przyjechali to stal i patrzyl? bo co ma wtedy robic?
i gdzie tam bylo szarzowanie na filmiku? ja tylko widze zmiane pasa.
Jesli by znala technike, to by nie spadla nie ma opcji.