Aktywne Wpisy
RDiP +5
#ukraina #rosja #wojna
Wykopki jednym słowem, ręce opadają. Nie wiadomo kto wysadził tą tamę bo zarówno ani jednym ani drugim się to nie opłacało, ale już wszyscy od razu, że to Rosjanie na pewno. Nord stream też wysadzili? Bo jednak po czasie wyszły zupełnie inne ekspertyzy. Oj wykopki wykopki. Nie wynosicie żadnych wniosków z historii. Czuję, że większość na tym portalu to Ukraińcy...
Wykopki jednym słowem, ręce opadają. Nie wiadomo kto wysadził tą tamę bo zarówno ani jednym ani drugim się to nie opłacało, ale już wszyscy od razu, że to Rosjanie na pewno. Nord stream też wysadzili? Bo jednak po czasie wyszły zupełnie inne ekspertyzy. Oj wykopki wykopki. Nie wynosicie żadnych wniosków z historii. Czuję, że większość na tym portalu to Ukraińcy...
Wiem że głupie pytanie
I głupie zachowanie
Ale podzaleliśmy dziś z dziewczyną i w jej dni płodne robiliśmy to trzy razy z rzędu bez gumy, z wyjęciem na czas
Wiem, że za każdym razem wyjalem i skończyłem poza, ale duże prawdopodobieństwo jest zajścia w ciążę?
Czy jeżeli coś to tabletkę 72 po kupię w każdej aptece po e recepcie? #seks #ciaza #zwiazki
I głupie zachowanie
Ale podzaleliśmy dziś z dziewczyną i w jej dni płodne robiliśmy to trzy razy z rzędu bez gumy, z wyjęciem na czas
Wiem, że za każdym razem wyjalem i skończyłem poza, ale duże prawdopodobieństwo jest zajścia w ciążę?
Czy jeżeli coś to tabletkę 72 po kupię w każdej aptece po e recepcie? #seks #ciaza #zwiazki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W skrócie, nie pamięta nic po wypadku, na motocyklach jeździ od wielu lat, wypisano ją ze szpitala z krwiakiem mózgu i skręconymi kręgami szyjnymi. Ma kłopoty z pamięcią i równowagą, snem i zawrotami głowy. Kierowca motocykla nie udzielił jej pomocy, nie odezwał się od czasu wypadku. Warto obejrzeć, choć materiał jest długi. Biedna dziewczyna.
#motocykle #motoryzacja
nie ma #!$%@? #!$%@? zleciec z motocykla jak sie trzymasz. Przy daniu pelnego gazu predzej sie na plecy przewiniecie motocyklem niz wam pasazer zleci. (sprawdzone.) takze sorry, ale dla mnie to zwyczajne #!$%@? i laska probuje zrzucic wine na goscia za swoje #!$%@?.
@MotoKubaPL: dla mnie to glupie #!$%@?,
Nie mam pojecia dlaczego szpital nie zrobil badan szczegolowych.
Czy nie jest tez przypadkiem szukaniem przez nia ratunku, bo jednak byl wypadek, szpital powyzej 7 dni.
Laska mowi, ze jezdzi, ze po torach, ze wszystko wie, a jednak spadla.
No kurcze malo prawdopodobne jest by spasc, w czasie gdy sie trzymala.
@PMV_Norway: dla mnie to zwyczajne #!$%@? i kolorwanie przez laske.
:D obejrzyj koncowke. Kierowca na pewno tylko stal i patrzyl?
@MotoKubaPL: laska mowi, ze ciuchy warte 4 kafle, i ze po takim malym szlifie juz sie do niczego nie nadaja. I ona #!$%@?, ze sie trzymala? Sorry, podobno nie pamieta zdarzenia ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) co za rak, ja #!$%@?
@Stitch: Zna technikę. Jeździ od lat i po torach.
@Wielki_Atraktor: Szerze mówiąc nie wiem, ja nie jeżdżę, wrzuciłam na mirko, bo zainteresowała mnie ta historia.
Dokladnie na to samo zwrocilem uwage, ciuchy z 4k i do smieci...
oj xandra widze, ze po jednym banie i jednej aferze dalej #!$%@? glupoty, masz filmik z wypadku. Kierowca tylko patrzy? czy #!$%@?, ze jak medycy przyjechali to stal i patrzyl? bo co ma wtedy robic?
i gdzie tam bylo szarzowanie na filmiku? ja tylko widze zmiane pasa.
Jesli by znala technike, to by nie spadla nie ma opcji.