Aktywne Wpisy
51431e5c08c95238 +572
Ale największa beka z tych 30-40-letnich fanów buddy oni serio uwierzyli ze 22-letni sebkowaty prymityw bez wykształcenia, bez bogatych starych i bez solidnej firmy jest w stanie w krótkim czasie zarobić w Anglii, pracując na zmywaku i w call center, na Ferrari. xD
#budda
#budda
grexo +3
Hej mirki, mam pytanie
Czy #tinder to dobry pomysł jak jest się grubym? Od jakiś 2 miesięcy chudnę regularnie 1kg na tydzień, a w sumie chciałbym też seksów. Sam siebie z ryjem oceniam na 7/10 (mimo wieeelu zbędnych kilogramów nie mam dodatkowych podbrodków i dobrze widać mi ten słynny jawline), ale wiadomo, grubas to automat 1/10 (sam niestety tak patrzę na dziewczyny). Czy warto założyć tindera teraz, czy wstrzymać się i poczekać jeszcze z te pół roku?
#tfwnogf #grubas #kiciochpyta #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania
Lepiej, wstaw zdj my ocenimy
@AnonimoweMirkoWyznania
Zgól koper i łoniaki też.
Uwaga! 7/10
@AnonimoweMirkoWyznania: kobiety widzą to delikatnie inaczej. Wiadomo, że otyłe osoby mają mniej pkt, ale na pewno nie 1/10.
@MojaPuffa p---------e, przestańcie wprowadzać ludzi w błąd.
Zresztą są dziewczyny, które bardzo lubią takich miśków.
Niejednokrotnie też widziałam grubych i w dodatku nieatrakcyjnych z buzi panów, którzy mają bardzo ładne dziewczyny.
Zatem tak, zakładaj!
Nie ma żadnej reguły. Z jedną osobą będzie Ci się zajebiście rozmawiało, a z inną ciężko będzie Ci przebrnąć przez rozmowę.
Jak trafisz na kogoś, z kim super Ci się gada i macie podobne poczucie humoru, to bardzo możliwe, że wygląd zejdzie na dalszy plan. Najlepiej nie wyskakiwać od razu z jakimiś romantyzmami i lizaniem d--y lasce.
Nawiązanie zwykłej rozmowy to nic szczególnego, z większością ludzi mogłabym w tym momencie wyjść i zagadać, z wieloma z nich poprowadzić jakąś dłuższą rozmowę. Ale trafić na kogoś, z kim nadaje się na tych samych falach? To naprawdę rzadkość. Poznałam takich ludzi dosłownie kilka w ciągu całego życia, a mam wielu znajomych bliższych lub dalszych, z którymi owszem - mogę