Wpis z mikrobloga

#rozdajo Szukam osoby z nadwagą 10-40 kg, która ma motywację by to zrzucić i pomogę jej zupełnie za darmo w ramach #fortheworldtrenuje warunki: zaplusuj ten wpis i napisz (jak chcesz) w komentarzu dlaczego ci pomóc, po wybraniu przeze mnie trzeba będzie wrzucić zdjęcie sylwetki teraz i na koniec metamorfozy za kilka miesięcy (zależy od nadwagi) CEL PŁASKI BRZUCH/KALORYFER ZARÓWNO U KOBIETY, JAK I FACETA :)
EFEKT ZALEŻY OD PODEJŚCIA OSOBY ALE JAK KTOŚ NIE BĘDZIE PRZYCINAŁ TO BĘDZIE SUPER
#mikrokoksy #dieta
f.....d - #ROZDAJO Szukam osoby z nadwagą 10-40 kg, która ma motywację by to zrzucić ...

źródło: comment_Sa2DQgt7TFSqeXmU2hyLRlsL7ILJ2rvD.jpg

Pobierz
  • 242
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fortheworld 176cm, ok 95kg wagi, czyli to już chyba otyłość. Chętnie przyjmę Twoja pomoc, sam staram się zrzucić ale wychodzi tak że raz idzie 10 w dół a później wraca 15. Biegam 4 razy w tygodniu po 5km i w zasadzie to mam sporo wolnego czasu. Życzę powodzenia sobie i innym chętnym :)
  • Odpowiedz
@SillySweet:

@Kacman90:
Praca praktycznie 24/7, pośpiech, mało snu i chyba najgorsze połącznie stres (ktory u mnie wzmaga apetyt) + smieciowe szybkie jedzenie. hormony sa w porzadku, cukier na szczescie tez - 2 razy w roku badam krew
no i jeszcze leki antydepresyjne, które też wzmagają łaknienie...
Teraz juz rzuciłem w p---u pracę i powoli chcę jakoś dojść do ładu i składu ze sobą bo takie mega p--------e tempo
  • Odpowiedz
Zwyciezca tego losowania jest: @Garbula
dodatkowo wybieram @Bikaj bo @lisku_chytrusku polecał
jak jesteście zainteresowani napiszcie prywatną wiadomość, jak nie to dajcie szanse komuś innemu :)
a i info: nikomu nie pomagam za pieniądze, nie piszcie do mnie w tej sprawie, robię to dla przyjemności :)
  • Odpowiedz