Wpis z mikrobloga

jeszcze coś się, coś się popsuło na koniec eventu i przestało candy doliczać:/ jade od godziny sobie spokojnie rowerkiem dystans 'total walked' rosnie, a cukierek zaden nie wpadl ( ͡° ʖ̯ ͡°) niebieska skala rośnie i zeruje a w Journal nie odnotowuje ze cos wpadlo. U kogos moze podoba akcja? #pokemongo
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@blblbl urichomilem ponownie jak zobaczylem problem ale nadal nie doliczalo. zmienilem teraz buddyego ale juz nie mam czasu na dzien dzisiejszy :(
  • Odpowiedz
Od wczoraj mam go jako buddy i jak widać 37,5 km

@krzynek: Limit jest 24-godzinny, więc wczorajszym/dzisiejszym grindem osiągnąłeś go i teraz gra będzie Cię raczyć 1 candy co parę godzin. Radzę odpuścić i wrócić jutro.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Dryblas o ciekawe, dzieki za info. A wiesz jaki jest dobowy limit? Jak zmienilem tyranitara na larvitara to cos da? Podobno event sie konczy dzis o 22 ja zaraz do roboty ide i tak, ale bym położył telefon z włączonym ekranem i cos tam moze jeszcze uchodzi.
  • Odpowiedz
@krzynek: Nie mam pojęcia. Wcześniej był limit na 42km, ale ponoć został zniesiony i wygląda na to, że aktualnie jest jakiś 24-godzinny limit na osiągnięte candy.

No i limit jest ogólnie na wszystko, więc zmiana buddy'ego niestety nic nie da. Jeżeli będziesz nabijał kilometry to za jakiś czas powinno Ci zaliczyć kolejne candy.
  • Odpowiedz