Aktywne Wpisy
wilk633 +98
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
1. Po ultra-prawicowych rządach PiS przyda się ktoś lewicowy dla kontrastu.
2. W Polsce tak naprawde nigdy nie było lewicowego prezydenta (owszem był Kwaśniewski, ale z niego to tak bardziej post-komunista, a nie lewak).
3. Ból d--y narodowców po wyborze prezydenta geja będzie taki uroczy. :)
4. WYOBRAŻACIE SOBIE TE WSZYSTKIE NIEPOPRAWNE POLITYCZNIE PASTY I MEMY O BIEDRONIU, KTÓRE SIE WTEDY POJAWIĄ! TO BĘDZIE WSPANIAŁE. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#neuropa #4konserwy #robertbiedron #biedron #biedron2020 #polityka
@Stooleyqa: Dźwięk pękających dup narodowców byłby słyszalnych chyba nawet w galatyce andromedy
Komentarz usunięty przez autora
To brzmi jak sprzeczność wewnętrzna. Chyba że chodzi o konserwatyzm wyłącznie w kwestiach w rodzaju budżetu państwa czy polityki fiskalnej. Wtedy jednak lepiej użyć słowa 'libertarianizm' niż tego dziwacznego combo którego użyłeś.
No to podniósłbyś rękę za ustawą regulującą np aborcję albo związki homo na wzór taki jak jest obecnie np w Niemczech albo w UK?
Większość osób które określa się mianem prawicy stwierdzi że byłaby zdecydowanie przeciw takiej ustawie.
@UniverseInMyHead: To tak samo jak Brauna.