Aktywne Wpisy
wilk633 +87
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Ilu nas tu jest w środku tygodnia? Do trzech odlicz!
1. Po ultra-prawicowych rządach PiS przyda się ktoś lewicowy dla kontrastu.
2. W Polsce tak naprawde nigdy nie było lewicowego prezydenta (owszem był Kwaśniewski, ale z niego to tak bardziej post-komunista, a nie lewak).
3. Ból d--y narodowców po wyborze prezydenta geja będzie taki uroczy. :)
4. WYOBRAŻACIE SOBIE TE WSZYSTKIE NIEPOPRAWNE POLITYCZNIE PASTY I MEMY O BIEDRONIU, KTÓRE SIE WTEDY POJAWIĄ! TO BĘDZIE WSPANIAŁE. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#neuropa #4konserwy #robertbiedron #biedron #biedron2020 #polityka
@Loloman: I od początku o tym właśnie pisałem. Można sobie bajdurzyć godzinami o wolności jak to samoistnie rozwiązuje wszelkie problemy, a jak przychodzi co do czego i rzeczywistość nie pasuje to przychodzą rozwiązania karno-siłowe.
Pseudokibole w swoim mniemaniu chcą uchodzić za nacjonalistów o jakich się rozpisujesz, stąd u nich promowane nieraz lokalne akcje pomocy, porządkowania grobów itp.To
Stawia się granice tak jak z tą prędkością. Np. że obie osoby muszą mieć zdolność do czynności prawnych co wyklucza z zawierania małżeństw nieletnich i zwierzęta. Poligamia? To już dyskusja 50km/h czy 60km/h, gdzies się stawia jakieś granice i
Ale to wszystko to przecież kwestie umowne - keidy postawisz granicę? Przecież czynności prawne mozesz dawać też zwierzętom i dzieciom - kwestia... zmiany prawa i tyle. jak to wyjaśnisz? Czym więcej przywilejów tym więcej tłumaczenia. Dlatego świat aktualnie jest w chaosie, nie wie co robić, jak postepować z imigrantami, homo, adopcją, z niczym. Takiego choasu i zajmowania się bzdurami nigdy nie było - kazdy wal.czy o swoje i NIE
@Loloman: jprd. Ale kary za co? Przestępcy bo nie chcą dziecka? Bo Tobie wydaje się to słuszne? Przecież to logika kibola. Jesteś takim samym prawakiem czy tam komunistą skoro bawi cie to tworzenie definicji na nowo.
Od dawna miałem cie na czarnej i jak widać słusznie.
Powtórzę bo widać słabo u Ciebie z
Pies czy dziecko to przecież nie dorosły człowiek. Ale 2 dorosłych ludzi to 2 dorosłych ludzi. Związki wieloosobowe? Argument przeciw nim to ogromna komplikacja wszystkich istniejących mechanizmów w
Czyli zaden argument dla tych grup - bum, masz wojenki domowe, strajki, protesty itd. Bo czemu im nie dać? Argument że to komplikacja to argument z d--y, a dla nich kompletnie nic nie znaczący.
Czytanie ze zrozumieniem. Mógłby istnieć. A nie ze istnieje. Chyba że mowa o tym że "istnieje" czyli da się go stworzyć. To tak - da się. Ale nikt go nie przeniósł na kod, matematykę itd.
@Loloman: Dorośnij.
Wiemy wystarczająco dużo żeby określić kiedy można mówić o życiu a kiedy to życie jeszcze się nie rozwinęło. Problem mają tylko ci którym nie pasuje to ideologicznie.
Mi jednak starczy czytania twoich ignoranckich wywodów i past z Korwina.
I gdzie jest w takim razie 3 rzesza skoro wg ciebie tak zwiększała sumę szczęscia? To co zwiększa sumę szczęscia - pozwala społeczeństwu trwać i rozwijać się bo nie krzywdzi
Past z Korwina? :D Wiesz że wszystko co pisze jest w większości sprzeczne z tym co mówi Korwin tak w ogóle? Widać Twoje pojęcia o tym o czym gadamy. Doucz się, dokształć, naucz się czytać i
Gdzie 3 rzesza? Upadła? Normalnie? Co ma do tego filozofia? Przegrała z inną. TO co piszesz to totalne bzdury i chyba tyle. Ciężko mi tłumaczyć bo musiałbym kopiować co już pisał bo nic nie zrozumiałeś albo pisać od nowa bo chyba nie dyskutujesz ze mną, sam sobie tworzysz chochoły i z nimi walczysz i co gorsza to właściwie przegrywasz :/. Więc strasznie skrótowo bo szkoda mojego czasu:
Za 500-1000 lat, jeśli cywilizacja przetrwa to wzrost gospodarczy istotnie będzie zmierzał do zera, wynika to z prostej matematyki. Ale póki co nikt świadomie nie dąży do zerowego wzrostu, to nie miałoby absolutnie żadnego sensu na żadnym poziomie. Jeśli w to naprawdę wierzysz że rządy się brzydzą stabilnym wzrostem gospodarczym i niskim bezrobociem to po prostu możemy
Bo tak działa władza silniejszych? Jak się dogadam to przecież mógłbym robić wszystko - cezmu tamci mieliby działać na niekorzyść grupy która daje im przewage i możliwość totalnego dysponowania Twoim życiem i życiem 40% ludzi (zakładając że moja grupa to