Wpis z mikrobloga

W sumie to nawet chciałbym, żeby Biedroń został prezydentem z czterech powodów:
1. Po ultra-prawicowych rządach PiS przyda się ktoś lewicowy dla kontrastu.
2. W Polsce tak naprawde nigdy nie było lewicowego prezydenta (owszem był Kwaśniewski, ale z niego to tak bardziej post-komunista, a nie lewak).
3. Ból d--y narodowców po wyborze prezydenta geja będzie taki uroczy. :)
4. WYOBRAŻACIE SOBIE TE WSZYSTKIE NIEPOPRAWNE POLITYCZNIE PASTY I MEMY O BIEDRONIU, KTÓRE SIE WTEDY POJAWIĄ! TO BĘDZIE WSPANIAŁE. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
#neuropa #4konserwy #robertbiedron #biedron #biedron2020 #polityka
Stooleyqa - W sumie to nawet chciałbym, żeby Biedroń został prezydentem z czterech po...

źródło: comment_2mk3ftUkPHV3meZ2jbwuWDI8PBNJFeUG.jpg

Pobierz
  • 136
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale dla mnie rozwiązaniem jest zabrać dziecko, a sebe i karyne wykastrowac chemicznie

@Loloman: I od początku o tym właśnie pisałem. Można sobie bajdurzyć godzinami o wolności jak to samoistnie rozwiązuje wszelkie problemy, a jak przychodzi co do czego i rzeczywistość nie pasuje to przychodzą rozwiązania karno-siłowe.

Pseudokibole w swoim mniemaniu chcą uchodzić za nacjonalistów o jakich się rozpisujesz, stąd u nich promowane nieraz lokalne akcje pomocy, porządkowania grobów itp.To
  • Odpowiedz
@puszkapandory: Co? Ale wiesz jak działa sprawiedliwość? Są... kary. Serio ty myślisz że przestępców to można nie karac czy jak? Bo piszesz już tak absurdalne głupoty ze ja serio nie jestem pewien czy mnie nie trollujesz. A przecież tym to by było - bawienie się czyimś życiem, krzywdzenie go - kara - zmaist kastracji może być dożywocie, ale jak dla mnie to absurdalna kara do czynu, kastracja chemiczna brzmi rozsądnie,
  • Odpowiedz
@Loloman:

Co z kolejnymi grupami? Parami pedofilskimi" Zoofilskimi? Co z trójkątami?

Stawia się granice tak jak z tą prędkością. Np. że obie osoby muszą mieć zdolność do czynności prawnych co wyklucza z zawierania małżeństw nieletnich i zwierzęta. Poligamia? To już dyskusja 50km/h czy 60km/h, gdzies się stawia jakieś granice i
  • Odpowiedz
@comrade:

Ale to wszystko to przecież kwestie umowne - keidy postawisz granicę? Przecież czynności prawne mozesz dawać też zwierzętom i dzieciom - kwestia... zmiany prawa i tyle. jak to wyjaśnisz? Czym więcej przywilejów tym więcej tłumaczenia. Dlatego świat aktualnie jest w chaosie, nie wie co robić, jak postepować z imigrantami, homo, adopcją, z niczym. Takiego choasu i zajmowania się bzdurami nigdy nie było - kazdy wal.czy o swoje i NIE
  • Odpowiedz
Co? Ale wiesz jak działa sprawiedliwość? Są... kary.

@Loloman: jprd. Ale kary za co? Przestępcy bo nie chcą dziecka? Bo Tobie wydaje się to słuszne? Przecież to logika kibola. Jesteś takim samym prawakiem czy tam komunistą skoro bawi cie to tworzenie definicji na nowo.

Od dawna miałem cie na czarnej i jak widać słusznie.
  • Odpowiedz
Bo znała ryzyko? To że się zabezpieczasz nie znaczy że nie pieprznie cię ciężarówka i nie zginiesz. Życie nie jest sprawiedliwe. Uprawiając s--s gódź się z wpadką i ponoś jej konsekwencję. Nie chcesz ryzyka, nie uprawiaj seksu. Chcesz ryzyka - masz pełno możliwości zabezpiecznia w tym tabletki po. Jak ktoś nie chce - nie zajdzie w ciaże. jak już zaszła - przykro mi, w imię definicji życia która nie jest konkretna nie
  • Odpowiedz
@puszkapandory: CO!? Kary za aborcję bez potrzeby lub potem krzywdzenie, zostawianie dziecka itd. Jak ktoś nie jest gotowy na dziecko niech go nie robi, niech nie uprawia seksu i tyle. Ale jak już wpadł to albo niech decyduje się na adopcję, albo niech ponosi konsekwencje i wychowuje dziecko. A jak będzie dziecko krzywdził - kastracja i tyle. Chwasty się wyrywa lub usuwa ze społeczeństwa

Powtórzę bo widać słabo u Ciebie z
  • Odpowiedz
@Loloman:

Daj mi argument przeciwko trójkątom. Albo związkom z psami. Bo co? Czemu psy mają być gorzej traktowane bo co?

Pies czy dziecko to przecież nie dorosły człowiek. Ale 2 dorosłych ludzi to 2 dorosłych ludzi. Związki wieloosobowe? Argument przeciw nim to ogromna komplikacja wszystkich istniejących mechanizmów w
  • Odpowiedz
@comrade:

Argument przeciw nim to ogromna komplikacja wszystkich istniejących mechanizmów w prawie.

Czyli zaden argument dla tych grup - bum, masz wojenki domowe, strajki, protesty itd. Bo czemu im nie dać? Argument że to komplikacja to argument z d--y, a dla nich kompletnie nic nie znaczący.

suma szczęścia w
  • Odpowiedz
@comrade:

A ty, losowy wykopek wchodzisz na neta i z pełnym przekonaniem piszesz że taki model istnieje!!

Czytanie ze zrozumieniem. Mógłby istnieć. A nie ze istnieje. Chyba że mowa o tym że "istnieje" czyli da się go stworzyć. To tak - da się. Ale nikt go nie przeniósł na kod, matematykę itd.

Udowadniasz że nie wiesz o czym piszesz, bo dziś żaden sąd nie ma prawa wykastrować chemicznie Karyny
  • Odpowiedz
niech nie uprawia seksu i tyle

@Loloman: Dorośnij.
Wiemy wystarczająco dużo żeby określić kiedy można mówić o życiu a kiedy to życie jeszcze się nie rozwinęło. Problem mają tylko ci którym nie pasuje to ideologicznie.
Mi jednak starczy czytania twoich ignoranckich wywodów i past z Korwina.
  • Odpowiedz
@Loloman:

To mówi o Twoim bardzo niebezpiecznym podejściu. Suma szczęścia to jedno z gorszych podejść w ramach sprawiedliwości. Chyba najgorsze bo sprzeczne ze sprawiedliwością i rozsądkiem i moralnością. Hitler zapewne nim się kierował.

I gdzie jest w takim razie 3 rzesza skoro wg ciebie tak zwiększała sumę szczęscia? To co zwiększa sumę szczęscia - pozwala społeczeństwu trwać i rozwijać się bo nie krzywdzi
  • Odpowiedz
@puszkapandory: Tak wiemy? Prosze o dokładną definicję od którego momentu jest życie. Takie z którym zgadzają się oczywiście wszyscy naukowcy, biolodzy itd. Nie o UMOWNĄ granice, bo umowna znaczy że nie wiemy gdzie jest.
Past z Korwina? :D Wiesz że wszystko co pisze jest w większości sprzeczne z tym co mówi Korwin tak w ogóle? Widać Twoje pojęcia o tym o czym gadamy. Doucz się, dokształć, naucz się czytać i
  • Odpowiedz
@comrade:
Gdzie 3 rzesza? Upadła? Normalnie? Co ma do tego filozofia? Przegrała z inną. TO co piszesz to totalne bzdury i chyba tyle. Ciężko mi tłumaczyć bo musiałbym kopiować co już pisał bo nic nie zrozumiałeś albo pisać od nowa bo chyba nie dyskutujesz ze mną, sam sobie tworzysz chochoły i z nimi walczysz i co gorsza to właściwie przegrywasz :/. Więc strasznie skrótowo bo szkoda mojego czasu:

Istotnie tak
  • Odpowiedz
@Loloman:

Wyjątkowo z Korwinem się zgodzę - UE dąży do zerowego wzrostu gospodarczego.

Za 500-1000 lat, jeśli cywilizacja przetrwa to wzrost gospodarczy istotnie będzie zmierzał do zera, wynika to z prostej matematyki. Ale póki co nikt świadomie nie dąży do zerowego wzrostu, to nie miałoby absolutnie żadnego sensu na żadnym poziomie. Jeśli w to naprawdę wierzysz że rządy się brzydzą stabilnym wzrostem gospodarczym i niskim bezrobociem to po prostu możemy
  • Odpowiedz
@comrade:

Ten przykład to kompletny nonsens bo to by znaczyło że ta większość dopuszcza możliwość także zabicia swoich dzieci - dokładnie na tej samej zasadzie. Więc dlaczego mieliby być za?

Bo tak działa władza silniejszych? Jak się dogadam to przecież mógłbym robić wszystko - cezmu tamci mieliby działać na niekorzyść grupy która daje im przewage i możliwość totalnego dysponowania Twoim życiem i życiem 40% ludzi (zakładając że moja grupa to
  • Odpowiedz