Aktywne Wpisy
wilk633 +87
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Ilu nas tu jest w środku tygodnia? Do trzech odlicz!
1. Po ultra-prawicowych rządach PiS przyda się ktoś lewicowy dla kontrastu.
2. W Polsce tak naprawde nigdy nie było lewicowego prezydenta (owszem był Kwaśniewski, ale z niego to tak bardziej post-komunista, a nie lewak).
3. Ból d--y narodowców po wyborze prezydenta geja będzie taki uroczy. :)
4. WYOBRAŻACIE SOBIE TE WSZYSTKIE NIEPOPRAWNE POLITYCZNIE PASTY I MEMY O BIEDRONIU, KTÓRE SIE WTEDY POJAWIĄ! TO BĘDZIE WSPANIAŁE. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#neuropa #4konserwy #robertbiedron #biedron #biedron2020 #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Stooleyqa: wut?
PiS to suepr lewica gospodarcza jakiej jeszcze nie było. Biedroń się przyda na prezydenta by trochę prawicowego myslenia wprowadzić, bo więcej w nim prawicy niż w PiS.
Najbardziej socjalistyczy, prawie, ze komunistyczny rzad od 89 roku, a ten nazywa ich ultraprawicą xD
wiele rzeczy robi dobrze, czesc c-----o, ale bol dupska bylby po prostu olbrzymi
@Stooleyqa: To byłoby przyjemne. Pod warunkiem że nikt by afery zbytniej z tego nie robił.
Bo możliwość swobodnego robienia sobie jaj z czegokolwiek jest dla mnie bardzo ważnym wyznacznikiem wolności.
@Stooleyqa: Nie.
IIIIOOOIIIOOO BAGIETY JUŻ JADO. Myślisz że lewaki nie zaczną zamykać ludzi za szerzenie mowy nienawiści i homofobii? Przecież już można siedzieć w Polsce za obrazę prezydenta