Aktywne Wpisy
ElectroNICK +84
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
damienbudzik +66
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
Pod tym tagiem wszyscy chcący wesprzeć szczytny cel będą umieszczać białasa w losowych miejscach na całym świecie.
Może być w jakiejkolwiek postaci. Czy to wydruk czy naklejka czy tapeta w sklepie Apple? :))
Do dzieła mirki i Mirabelka.
Uczyńmy Białasa wolnym człowiekiem :)
Grzecznie proszę o wsparcie w postaci plusów mirków z ostatniej akcji :)
#wolnoscdlabialasa #whitelifematters #wykopchallenge
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Papier naklejkowy już zamówiony :)
Bo na przykład jak nie lubisz Abdullahów to już jesteś islamofobem - boisz się nowego, odreagowujesz kompleksy, odbijasz sobie niepowodzenia na obcych i robisz projekcje własnych wad na innych. Do tego pewnie jesteś rasistą, n----------z żonę, a po kryjomu sam czytasz Koran i ci się strasznie podoba. No bo nie lubić sobie ot tak po prostu nie możesz.
Zacząłem się zastanawiać czy jak nie lubię krupniku (a nie lubie bardzo), to jestem krupnikofobem, antykrupnikowcem, czy może