Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ArekJ: widziałem podobną sytuację tylko na rondzie, kobieta stala pierwsza w kolejce do wjazdu na rondo (bardzo szerokie) i nie wjechala tylko wmontowała się na wysoki krawężnik, blokujac przy tym na pół minuty karetkę.
  • Odpowiedz
  • 0
@TymRazemNieBedeBordo wyjeżdżasz na drogi publiczne, na których są zasady. Taki regulamin. Akceptuj go albo w---------j.
@ArekJ był kiedyś program o drogowce co lapali kawałek za skrzyżowaniem za przewinienia na skrzyżowaniu będąc w kontakcie z monitoringiem. Pan który wjechał na czerwonym puszczając karetkę został rozgrzeszony.
  • Odpowiedz
@ArekJ: myslalem ze tylko ja dostzregam ten problem
stoja w pierwszej lini jak na jakims pole position i czekaja na zielone switla zeby karetke przepuscic
  • Odpowiedz
@Namenick: Po to, zebys odpowiadajac na komentarz dotyczacy moich doswiadczen, nie pieprzyl dalej o królowej na rodeo. To jest jedyna informacja jaka mam i nie widze powodu, zeby jadac w Polsce nagle zakladac ze Policja jest super fajna, rozsadna i przyjazna obywatelom. Masz cos lepszego na czym sie moge oprzec? Jezeli nie, to zapytam trzeci raz. Czemu mam ryzykowac, skoro panstwo nie chce rozwiac watpliwosci w tej sprawie?
  • Odpowiedz
@Namenick: Informacje zaslyszane sa czescia doswiadczenia. Przy braku innych zrodel, sa automatycznie najlepszym zrodlem. Jak masz zamiar caly czas unikac kluczowego pytania, to lepiej rzeczywiscie sobie daj spokoj.
  • Odpowiedz
@Namenick: Pytasz po co artykul z gazety. Po to, zebys przestal porownywac moje informacje do durnych wymyslonych przez Ciebie plotek. Po raz czwarty zapytam. Czemu mam ryzykowac, jezeli w kodeksie nic o tym nie ma, a zakaz przejezdzania na czerwonym jest?
  • Odpowiedz
Czemu mam ryzykowac?

@saginata: W sumie masz rację, nie ustępuj, może jak następnym razem będzie jechać do ciebie to nie zdąży, świat na tym tylko skorzysta.

Z resztą, dopiero teraz zobaczyłem że rozmawiam z kimś kto ma tęczową kotwicę w avatarze zatem szkoda mojego czasu XD
  • Odpowiedz