Wpis z mikrobloga

Siemankkooo Świry( ͡° ͜ʖ ͡°)-

W związku z tym, że udało mi się znaleźć na tym forum swoją Mirabelke, przedstawiam swoj autorski tutorial;

Jak to zrobić w 4 krokach
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

1. Po pierwsze,"lokalizacja", nikt nie będzie jeździł 200km w jedną strone, gaz swoje kosztuje,
Dlatego:
-znajadz tag swojego miasta i zrób liste rozowych ktore odzywały sie w ostatnich 2 tygodniach
tak wiem, to czasochłonne, ale warto.

2. RWIZJA nick'u;
-sprawdzamy czy we wpisach nie pojawiają sie słowa klucz "chłopak", "zwiazek" itp
-lub korzytsamy z inżynierii wstecznej szukająć tagu #tfwnogf i rodzimych
-kiedy mamy zielone swiatlo, szkicujemy sylwetke psychologiczną,( przy okazji można sprawdzić tag pokazmorde,i tu uwaga! jezeli wpis taki pojawił sie 3 minuty od założenia konta, mozemy przyjac, że rozpatrywany przypadek to atencyjna #!$%@?
odchaczamy ją i sprawdzamy dalej).

2.1 NIEPOŻĄDANE TAGI OP
-no i w tym miejscu sie zatrzymamy, ponieważ każdy jest inny, w moim przypadku byly to #.prawo, i #.ulubiona, ale jak mowilem to jest wedlug uznania.

3.Kiedy wyłonimy nasze szczęsciary z calego grona, sprawdzamy czy na poszczegolnych kontach została odblokowana funkcja PW, jezeli opcja ta jest zablokowana, sami musimy zdecydować czy chce wam się urabiać taką dame publicznie przy innch mirkach czy raczej nie, poziom s.alfy wymagany w granicach 34pkt.

4.ODBLOKOWANE PW
- dochodzimy do najtrudniejszego etapu, zastanawiacie sie czemu
ponieważ są dwie drogi;
a) Macie naprawde wielkiego #!$%@?( ͡° ͜ʖ ͡°) i nie mam na myśli jakiś marnych 14,15 cm, anonimowa ankieta ws mirko wykazała, że rozmiar ma znaczenie a pożądane rozmiary to 16-20cm
w takim przpadku, robimy zdjecie panisa, najlepiej żeby był ogolony i nasmarowany jakąś oliwą
wysylamy zdecie i pozostaje czekać, a jak mawiają Mirabele żadna nie przejdzie obojętnie obok skrzyni skarbów.

b)no i tutaj to szczerze ciezko coś doradzić, jesli nie zarabiasz 15k, nie wygladasz jak Feure to jesteś w dupie
oczywiście, można próbować, że prawojazdy, że zbierasz znaczki i masz bogate wnętrze, nie wiem...
że wpadłeś jako dzieciak do wybiegu szynszyli ale udalo Ci się przeżyć, jakby kazdy ma swoją niemniej gorszą historię ktora akurat może zainteresować

Jezeli macie sugestie, pytania, śmiało postaram sie odpowiadać w miare wolnego czasu
Pozdrawiam i życzę powodzenia( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jako zdjęcie motywacyjne wrzucam zdjecie mojego mentora, przyjaciela, i wielkiego Polaka
dzięki, że pokazałes nam droge

#podrywajzwykopem #zwiazki #tutorial #wygryw
dejwis - Siemankkooo Świry( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■

W związku z tym, że udało mi się znaleź...

źródło: comment_ZjPvq9oIrKs0vKVPniKOhDwUftH84Rvv.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dejwis jest też bardziej zachłanna wersja twojego algorytmu - wysyłamy beniz wszystkim z odblokowanym pw. Uwaga! Możliwe dodatkowe rozwiązania problemu i pozostanie bolcem na boku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
znajadz tag swojego miasta i zrób liste rozowych ktore odzywały sie w ostatnich 2 tygodniach

tak wiem, to czasochłonne, ale warto.

@dejwis: u mnie pod tagiem miasta się bardziej śmieją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz