Wpis z mikrobloga

Nonkonformistyczne podmioty z większa wiedza o świecie widza w niej raczej smutna ofiarę odległej obyczajowej rewolucji.

@Andrzejku1998: bo ty tak powiedziales? a moze widza po prostu tylko zwiazek dwojga doroslych ludzi?
kiedy ten związek się zaczynał nie wszyscy byli w nim dorośli

teraz juz jest dawno po ptakach. gdyby wciaz mial 16 lat, to pewnie zajalby sie tym prokurator, ale troche czasu juz minelo i jakos gosc nie wyglada na zakladnika z syndromem sztokholmskim.

świat jest zbyt zlozony i ciekawy

@Andrzejku1998: wlasnie o to chodzi. jest tyle rzeczy, ktorymi warto sie przejmowac, a jednak niektorzy wola kreowac sie na wybitnych etykow i
to nie ja podałem ten przykład.

@Andrzejku1998: tl;dr:
- mówisz, że starsza pani jest obrzydliwa
- pytam: czy młoda i brzydka nie jest przypadkiem analogicznym
- odpowiadasz: " to nie to samo, bo stare kobiety są z biologicznego punktu widzenia z reguły seksualnie nieatrakcyjne"
- ergo: młoda i brzydka jest atrakcyjna.

Każdy rozumny podmiot dokonuje oceny zdarzeń wokół niego.

Zatem dokonaliśmy różnej oceny.

Nonkonformistyczne podmioty z większa wiedza o świecie widza
CZY TO WAS SZOKUJE?

To chyba jest ta postprawda i fakenews o ktorych ostatnio srodowiska okololisowe się brandzlują. Bo przeciez zwiazek Macrona z jego nauczycielką nikogo nie szokuje, tylko raczej smieszy. A tu Newsweek postawil teze z dupy i dal na okladke.
@asddsa123:
@asddsa123: kiedys w pociągu wszedłem na pomost, a tam dwie karyny rozprawiały o tym, że psim obowiązkiem wszystkich mężczyzn jest pomagać im nosić wózek i nawet nie muszą prosić. Tak się tym zbulwersowałem, że przez nieuwagę wpadłem między pociąg a peron. Nikt mi nie pomógł. Jakoś się wygrzebałem i ze wstydem uciekłem. I takie ludzie będą mi mówić, co mam nosić, albo z kim mam sypiać, ale żeby pomóc wyleźć spod
@TakbirSrakbir: cóż - nauczyciel może w ultrakatolickiej Hiszpanii legalnie uwieść 13-latkę. I nie masz nic przeciw jakby to było dziecko rozwiedzionych rodziców gwałcące księdza:) Ale w sumie mam podobny tok myślenia i homofobię (nie wstydźmy się tego, że jesteśmy hetero), więc nie chodzę do świątyń, gdzie 30% kapłanów to geje, bo arcybiskup Pec gejów potępia. Znaczy starych i niewierzących. Kleryk to co innego:)
że to zaczęło się od zaglądania prawaków do łóżka Macrona

@Pawu1on: Nie zaczęło się od tego że lewactwo wyśmiewało Trumpa i jego żonę ????
A co do przyznawania się do błędów to wypadało by zapytać neuropę;)
Nie przejmować się, kłamać dalej, prawda ?
Lewactwo wyśmiewało żonę Trumpa dopiero wtedy, kiedy Trump wyśmiewał żonę Obamy.

Nie przejmować się, kłamać dalej, prawda ?

@pawelmikolajczyk313: Zasadniczo, możesz naśladować kolegę TakbirSrakbir. Ale jak to będzie świadczyć o tobie?
A jeszcze nie przeprosiłeś za to: https://www.wykop.pl/wpis/15847061/#comment-53863107
Więc zastanów się na sobą, nad swoim postępowaniem.
Lewactwo wyśmiewało żonę Trumpa dopiero wtedy, kiedy Trump wyśmiewał żonę Obamy.

@Pawu1on: Aha czyli spoko :D > Zasadniczo, możesz naśladować kolegę TakbirSrakbir. Ale jak to będzie świadczyć o tobie?

A jeszcze nie przeprosiłeś za to: https://www.wykop.pl/wpis/15847061/#comment-53863107

Więc zastanów się na sobą, nad swoim postępowaniem.

@Pawu1on: LOL serio odkopałeś coś sprzed ponad roku ? :D
Widzę że chyba zapisujecie sobie wszystko :D
Co bym nie zrobił wystarczy że jesteś z neuropy
@pawelmikolajczyk313: Cofam moją poprzednią wypowiedź. Jeśli chodzi ci o ostatnie naśmiewanie się z żony Trumpa to powiedz, kiedy to było. Tak z miesiąc temu, nie? Tak zaraz po tym jak prawactwo się rzuciło na żonę Macrona. Czyli jednak miałem rację.

Jak w ogóle masz czelność pisać cokolwiek o honorze.

@pawelmikolajczyk313: Ty nie masz zdolności honorowej. Twoja działalność na tym portalu ma ujemny wpływ na cywilizację ludzką.
Tak zaraz po tym jak prawactwo się rzuciło na żonę Macrona. Czyli jednak miałem rację.

@Pawu1on: ach ten wasz świat urojeń i projekcji. Jak lewactwo wyśmiewa wiek żony trumpa to jest wszystko okej, ale jak zaczyna się wytykanie wieku żony Macrona to już neuropki zapominają jak się śmiali.
Najlepsze jest to że przykładów na skrajną hipokryzje w "liberalnym środowisku" jest pełno.

Twoja działalność na tym portalu ma ujemny wpływ na cywilizację
@neoster: Jest takie coś jak piramida maslowa. Kiedy prawackie zwierzęta są na etapie najniższych szczebli typu próba zaspokojenia swoich potrzeb sexualnych na "młodych bezbronnych dziewczynkach" (bo stare - czyli 40+ z tego co wyczytałem wywierają tylko odruch wymiotny (swoją drogą ciekawe czy wasi starsi rodzice też powodują u was takie skrajne odruchy bo to chyba oczywiste że raczej z sobą uprawiają sex jak to w małżeństwie) to lewica która nie ma
@pawelmikolajczyk313: Jeśli nie rozumiesz jaką różnicę tu robi to, że wyśmiewanie żony Trumpa było reakcją na powyższe, to przepraszam, nie będę ci tłumaczyć prostej logiki. W tej chwili wygląda to tak, że pokazano ci/wam lustro, a ty zacząłeś na nie pluć i je obrażać. Tak, sam siebie wyzywasz w tej chwili.
A te pieprzenie o neuropie - myślisz, że mnie tym obrazisz, że trafiasz do celu? Wyłącz Wykop, wyłącz komputer, odpocznij