Aktywne Wpisy

CerealExperiment +13
Chciałbym się tu znaleść
źródło: 1000009036
Pobierz
pawelswd +27
#primemma Chyba się popłacze ze śmiechu xDDDD Jacula po 7 latach bycia we frikach wreszcie wpadł na oczywisty pomysł, żeby sobie założyć kanał co powinien mieć od minimum 5 lat xd. Przecież donejty by cały czas leciały na takich strimach gdzie pije sok Cymes i opowiada jakieś brednie o Legii Cudzoziemskiej, influ, polityce i Nawrockim xdd Prawda jest taka, że gościu od dawna mógł swoją postać monetyzować w internecie nie
źródło: 0d2d4c80ffe7675e3b968205c28c86d08115aafc588b440273d9966934c883a3
Pobierz

Mireczki, jestem zainteresowany domeną .pl która za parę dni wychodzi z kolejki. Jestem kompletnie zielony w tych tematach. Możecie podpowiedzieć jakie ruchy powinienem zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°).
interesuje mnie tylko domena bez hostingu, a na początku przyszłego roku może otworzyć sklep
Mi zależy na domenie którą ktoś zarezerwowała czyli zablokował na 90dni. Myślałem o czymś z rodzaju ovh.pl/
ale nie wiem co się zmieniło bo na dns.pl jak sprawdzałem parę tyg. temu to była data wygaśnięcia.
Teraz jest tylko: "Nazwa domeny ****.pl po usunięciu z kolejki, dostępna do rejestracji poprzez Partnerów NASK"
Po tym czasie albo zdążysz w 1s zamówić domenę (wcześniej załóż konta itd.) albo zrobi to bot, który rezerwuje domeny. Jeżeli nie uda ci się, pod żadnym pozorem nie próbuj na stronę wchodzić (zbierają statystyki = wykupują domeny) po 14 dniach domena się zwolni lub przejmie ją kolejny bot (zapewne firma matka tego pierwszego bota)