Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #c---------------a
Wciąż nie wierzę w to co sie wczoraj odjaniepawliło.
Pamiętacie kuzynkę co zaprosiła mnie na wesele bo liczyła na grubą kopertę ode mnie i mojego byłego? Znaczy myślała, że jesteśmy jeszcze razem a nie że przyjdę z eks ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak stoicie to usiądźcie. Do mnie też to chyba jeszcze nie dotarło.
Zadzwonił do mnie mój były. Chciał pogadać, więc umówiliśmy się na kawę. Bałam się, że na spotkaniu będę miała ochotę go podrapać ale nie było tak źle (chociaż ochotę miałam xD).
Po co chciał się spotkać? Czyżby chciał do mnie wrócić? Nic bardziej mylnego jak mawiał słynny youtuber.
Chciał mnie spytać co się o--------a i jak to usłyszałam to myślałam, że się przejdę z zażenowania po knajpie
Otóż okazało się, że moja kuzyneczka wraz z narzeczonym po informacji, że mnie nie będzie a zwłaszcza z byłym postanowiła się spotkać z moim eks i dać mu zaproszenie na wesele. I na zaproszeniu napisane Z OSOBĄ TOWARZYSZĄCĄ.
On oczywiście odmówił bo źle by się czuł jako mój były z jakąś inną babą na weselu gdzie będzie znaczna część mojej rodziny.

Kuzyneczka chyba wyszła z założenia, że skoro ja i tak nie przyjdę to mają w budżecie jeszcze miejsce dla jednego gościa, a skoro znają mojego byłego a on jest dość nadziany to chyba został kandydatem idealnym ( ͡º ͜ʖ͡º)
Chyba bez kitu poinformuję rodzinę co tu się o--------a i jakie podejście ma moja siostra to może jakoś zmniejszę liczbę gości bo laska ewidentnie liczy na hajs a nie na obecność.
Co myślicie? Bo jak dla mnie to jakaś totalna masakra

#opowiescimango - chcesz byc na bieżąco? OBSERWUJ! :-)
MangoZjem - #logikarozowychpaskow #rozowepaski #c---------------a 
Wciąż nie wierzę ...

źródło: comment_6f4C75G9AIgZjwFlGCDBr72p6IPlUwxP.jpg

Pobierz
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MangoZjem: Hmmm a czy nie jest to tak, że się bardzo polubili w trakcie waszej znajomości? Oczywiście dla mnie jest to dużym nietaktem, ale zawsze jest taka możliwość... niesety wiem to z autopsji. Mimo, że zerwała ze mną dziewczyna, moja siostra tak ją polubiła, że utrzymywała z nią kontakty bliskie po. A wiedziała, że mi to nie pasuje ...
  • Odpowiedz
@MangoZjem: Hmm a z zaproszeniami na ślub to nie jest tak, że jak zaproszeni potwierdzą swoją obecność to para młoda wtedy dopiero płaci za ilość osób na sali? Jaki miałoby sens opłacać gości gdy jeszcze nie wie się ile osób faktycznie będzie mogło w ogóle się pojawić na weselu? Także dlaczego mówisz, że miejsca są już opłacone i oni liczą aż się ta kasa zwróci. Podejrzewam, że taniej wyszłoby im
  • Odpowiedz
Także dlaczego mówisz, że miejsca są już opłacone

@lady_katarina: a gdzie napisalam, ze sa juz oplacone? nie wiem jak to sie odbywa bo nigdy nie bralam slubu :P mysle, ze go zaprosili dlatego, ze np. on ich bedzie kosztowac powiedzmy 400zl a w kopercie da 800
  • Odpowiedz
@MangoZjem: Ciężko mi uwierzyć żeby ktoś był tak głupi i z-----y, że liczyłby, że prawie obca osoba da mu mnóstwo kasy w kopercie nawet jeśli ta osoba jest bogata xD no ale skoro cała historia to prawda to widać, że jednak coś kuzynka ma z głową
  • Odpowiedz
@s3ndr0: wiec dlaczego nie zczarnolistujesz mojego tagu, zeby nie widziec tych "zarzutek"? ( ͡º ͜ʖ͡º) a co do notatki... moglbys byc bardziej kreatywny bo do m--------a troche mi daleko
  • Odpowiedz
@MangoZjem:

Czekam aż zakończysz ten dziwny eksperyment społeczny i powiesz o co właściwie chodziło.
Najpierw dajesz porady co do związków, kilka dni później twój rzekomy związek z bogatym facetem się rozpada, a teraz już kolejna historia rodem z trudnych spraw.

Jedzie ta bajeczka fejkiem na kilometr - nikt nie jest tak głupi żeby zapraszać ex partnerów
  • Odpowiedz
nikt nie jest tak głupi żeby zapraszać ex partnerów swojej rodziny.

@taajniak: malo w zyciu widziales. nie pisze pod kazdym wpisem "EJ MACIE MI UWIERZYC BO TO PRAWDA!!!" - nie zalezy mi na tym, kto chce uwierzyc to uwierzy, kto nie to nie. po to tez zalozylam tag, zeby maruderzy mogli czarnolistowac a ciekawi obserwowac :-)

Czekam jeszcze na epizod typu, że twój były znalazł sobie nową, ale zrozumiał że to
  • Odpowiedz
Ps2. Jak ci się już popieprzyło z rozpędu kuzynka / siostra to fajnie wybrnęłaś z tą siostrą cioteczną

@taajniak: nic mi sie nie popieprzylo, po prostu na polskim mnie uczono, by nie uzywac za czesto tych samych slow i starac sie je zastepowac synonimami :)
  • Odpowiedz