Wpis z mikrobloga

Ś.P. Ospen takich jak ja nazywał zmywakową husarią aby podkreślić, że wszyscy emigranci to nieprzydatna patologia bez szans na normalne życie myjąca gary w angielskich spelunach. Ciekawe co by powiedział na właśnie zrealizowany przeze mnie projekt "Interior Design" nad którym ja i jeszcze dwie osoby spędziliśmy blisko półtora roku. Od rysunków w CADzie przez wizualizacje do zakupów i wreszcie instalacji #chwalesie bo moim zdaniem powinnismy się chwalić swoimi umiejętnościami i talentem w świecie hejtu, zazdrości i nienawiści. #r2d2zwiedza
R2D2zSosnowca - Ś.P. Ospen takich jak ja nazywał zmywakową husarią aby podkreślić, że...

źródło: comment_f82yvT0VE5EOv0Z9FVnNHuwE94fmdVC9.jpg

Pobierz
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@heterodewiant44: @Admiinistrator: @Please_Remember: @IdzieGrzesPrzezWies: @The_Riddler: @upsapsa: @Myszoskocznia: @JedzWarzywka: @WolfSky: @Kapitalis: @Kion: @El_abrazo_de_la_serpiente: @johntucker:

Półtora roku, półtora roku, półtora roku, półtora roku... :D

Ludziska kochane dom bym przez taki czas w budowie więc trwało tyle ile musiało. Poza tym to nie są meble wybrane z katalogu i wstawione
  • Odpowiedz
@Daleki_Jones: a jak sobie wyobrażasz zagospodarowanie przestrzeni domu który jeszcze nie istnieje i dopasowywanie rozmiarów poszczególnych elementów dekoracji do wielkości pomieszczenia? Co jakby stół okazał się zbyt duży do pomieszczenia albo łóżko nie chciało się zmieścić w pokoju? Poza tym fakt, że coś wyglada dobrze na fotografii to między innymi zasługa odpowiednio dobranych proporcji i współgrania kompozycji. Każdy mebel, dywan czy obraz zanim został ustawiony/zawieszony w docelowej lokacji był wcześniej
  • Odpowiedz
Ś.P. Ospen takich jak ja nazywał zmywakową husarią aby podkreślić, że wszyscy emigranci to nieprzydatna patologia bez szans na normalne życie myjąca gary w angielskich spelunach.

@R2D2_z_Sosnowca:
1. Troll Ospen z takimi wypowiedziami nie zasługuje na cytowanie.
2. Emigranci bardzo dużo wnoszą do rozwoju Polski. Czasem więcej niż ci co są na miejscu. A zmywak to określenie tych co grają na destrukcję Polski celem łatwiejszego łupienia.
3. Domek ładny.
  • Odpowiedz