@budus2: Nic nie zrozumiałem bo poplątałeś wszystkie pytania.....
te buty za 600 mają kółka warte 200? i takie kółka moge kupić do tych powerblade? A łożyska ( cokolwiek to #!$%@? jest) trzeba kupowac oddzielnie?
No i ponawiam pytanie o role w których nie musze na start grzebać same trwałe kółka to 200zł? i na ile starcza te trwale koła a na ile te bazowe z tego powerblade fxr?
@budus2: Elekttroda Ci sie odpaliła. Nie chce czyjeść grzybicy i rozkminiania ktory model ma dobrąvalue for price a ktory to okazja bo nie kupie tego za miesiac, tyle z tym #!$%@?. Zrobiłem post na mirko by miec szybką porade co jest kompletnym gównem i co jest znosne i moge kupic. Te co podales za 290 w sumie spoko gdyby nie te kółka róznej wysokosci a nie chce sie gmerac na start
@budus2: Pisałeś, że to dobre role i że troche posłużą xd. Ja na tym zamierzam jezdzic do sklepu i po parku a nie robić back flipy czy grindować po barierkach.
@budus2: tzn, że niby za krótka szyna przy większych kółkach mogła by być? W sklepie powiedzieli, że sie da ale jak patrze na foto to nei bardzo wiem gdzie te dodatkowe 2 mm na kółku miały by się zmieścić.
Zawsze chciałem mieć rolki. Co polecicie do śmigania po mieście dla funu ?
Komentarz usunięty przez moderatora
czy cos jeszcze jeszcze?
same trwałe kółka to 180zł? i na ile starcza te trwale koła a na ile te bazowe?
najchętniej bym kupic cos od razu z 4 kółkami równymi bym nie musiał wymieniać na wstępie. Nie chce rozkręcać nówki sprzętu jak sie nie znam.
te buty za 600 mają kółka warte 200? i takie kółka moge kupić do tych powerblade? A łożyska ( cokolwiek to #!$%@? jest) trzeba kupowac oddzielnie?
No i ponawiam pytanie o role w których nie musze na start grzebać
same trwałe kółka to 200zł? i na ile starcza te trwale koła a na ile te bazowe z tego powerblade fxr?
A jak jade na 2 kółkach to w teori mają jeszcze mniejszą trwałość? czyż nie?
jestes może z Wawy?
a tu nie ma zadnych kółek wartych uwagi?
https://allegro.pl/kategoria/rolki-kolka-148345?string=80mm&price_to=50ℴ=d&bmatch=base-relevance-floki-5-nga-spo-1-5-0511
http://allegro.pl/kolka-kauczukowe-do-rolek-80mm-lozyska-abec7-gr-i6725651555.html