Wpis z mikrobloga

jeździł ktoś clio 2 sport? ile kosztuje serwis tego auta?
szukam czegoś do pałowania po mieście do 10k, musi być wolnossący benzyniak i musi być małe/lekkie

hondy odpadaja, bo na typera mnie nie stać, a 6g jest z tektury i rdzewieje, myślałem jeszcze nad Astrą G OPC1 z wolnossącym 2.0 160km, można wyrwać sporo poniżej 10k, ale ciężko o opinie bo jakoś mało ich jest

#motoryzacja #samochody
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DROPTABLEusers: No to tak,wystawiłem dziś znajomemu Opla Astra G OPC 2.0 160 :) BlueLine co chcesz wiedzieć? z--------a strasznie do setki w 3 sekundy na oko ( ͡° ͜ʖ ͡°) bez kontroli trakcji kazdy zakręt driftem,z kontrolą piszcza opony jak p------e czuć przyczepność hmmyy wnętrze skromne fotele pseudo kubełki,wrażenie robi moc ja się nie spodziewałem :)
  • Odpowiedz
@dzikiczytelnik: ale to po mieście ma być więc spokojnie styknie mocne 2.0
a turba jakoś nie lubią chłosty, zawsze się coś p------i :D no i żeby szybko jechać najważniejsza jest trakcja a nie moc :P
@dealer66611: o i to jest fajne auto o którym nie wiedziałem, nawet skrzynie ma prawilną 6 biegową, dzięki! :D
  • Odpowiedz
@DROPTABLEusers: Z tą pozycją za kierownicą to mam też mieszane uczucia. Z kosztem serwisowania jeszcze nawet nie zacząłem się zapoznawać, ale powoli ucieka mi wizja traktowania Clio Sport jako taniego auta do jazdy na codzień.
  • Odpowiedz