Wpis z mikrobloga

Pytanie głównie do #rozowypasek ,które chodzą na siłownię. Podoba mi się dziewczyna z która się już mijałem na siłowni 2 razy(ja przychodziłem, ona wychodziła). Jak zagadać do dziewczyny na siłowni, żeby nie wyjść na creepy gościa?! Wiadomo, wszyscy na wejściu się witają, myślicie, że w porządku będzie przywitanie - cześć, niepokojdowynajecia jestem, widzę Cię tu już 3 raz, może dasz się zaprosić na kawę i ciastko któregoś dnia?... wydaje mi się to creepy, dlatego chciałbym poznać opinie węgierek z tagu #mikrokoksy, co o tym myślą.

#podrywajzwykopem #silownia #rozowepaski
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niepokoj_do_wynajecia nie bądź nachalny! Pamiętam, jak za mną chodził jeden niebieski na każdym treningu, stawał przed bieżnią jak biegałam czy stał nade mną przy rozciąganiu - z tego wszystkiego zmieniałam godziny treningów ( ͡° ʖ̯ ͡°) najlepiej by było rzeczywiście zapytać przed/po, może już nawet jakbyście przypadkiem razem wychodzili z siłowni i zapytać naturalnie o imię i jakoś może pójdzie dalej.
  • Odpowiedz
@nictupotobie: Niekoniecznie jak wychodzi, wchodzi, nie wiem jaka będzie kolejna okazja by ją spotkać. Z tym zapraszaniem na kawe to też nie tak od razu, chciałbym ją po prostu poznać. Wiadomo jak rozowe sa traktowane na siłowni gdzie przez 90% czasu są sami faceci - trochę jak zwierzyna, bez obrazy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Niepokoj_do_wynajecia: Jak trafisz na miesiączkę, czy dzień, w którym zwolnili ją z pracy to jakie to ma znaczenie? :P A jak ma dobry dzień to nawet jak powiesz, że w sumie to jest brzydka ale z chęcią z nią pogadasz to się pewnie uśmiechnie. To losowość, a nie zagadka. :)
  • Odpowiedz
@Niepokoj_do_wynajecia: A no bo we wpisie zabrzmiało to tak, jakbyś ją chciał od razu zapraszać na tą kawę - uważaj po prostu, żebyś jej nie wystraszył. Jeśli siłownia jest duża, kręci się wiele osób to ona mogłaby nawet nie zwrócić na Ciebie uwagi (sama tak czasem mam). Ja wiem jak są różowe traktowane często na siłowni dlatego jeśli laska jest cicha, spokojna i nieśmiała to uwierz mi, że zbytnia bezpośredniość
  • Odpowiedz
@Niepokoj_do_wynajecia: Ja robie to tak ze obczajam rozowa az nie zacznie nakladac krazkow 20kg na maszyny czy inne ciezkie gowno. Podchodzisz do niej i proponujesz pomoc, zagadujesz i wyciagasz do niej reke i sie przedstawiasz. W tym samym czasie cwiczysz obok niej i w przerwach smieszkujesz. Jak bedzie wychodzic to spytaj kiedy znowu ma trening i umawiacie sie na wspolne cwiczenia. Powodzonko!
  • Odpowiedz