Aktywne Wpisy

vieniasn +18
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

Arcanum doczeka się nowego patcha, będą m.in. nowe rasy (ogry + mroczne elfy) + masa poprawek. Patch ten zostanie też prawdopodobnie dołączony do Arcanum Multiverse, czyli wygodnego pakietu poprawek, który znacznie ułatwia instalację opcji, które nas interesują. Informacje na ten temat są na wcześniejszych stronach wątku, do którego linkuję.
#gry #rpg #crpg #retrogaming #staregry #arcanum
źródło: comment_vpswV5a2RgKhmZQPaQyWjKcF1hifD8NO.jpg
Pobierz@D_Train: polska wersja nie do końca działa z tymi wszystkimi łatkami a bez nich to jest naprawdę sporo baboli
Kurde mam ochotę na jakiegoś dobrego RPG żeby po prostu wsiąknąć, ale nie mam czasu żeby grzebać po necie i szukać spolszczeń :(
Na Steamie jest już wszystko popaczowane? Przeżyję jakoś ten angielski, zawsze to okazja do podszkolenia
@D_Train: Nie kupuj na Steamie tylko na GOG, Steamowa wersja jest gorsza i zabezpieczona, na wersji GOGowej wszystko będzie działać bez problemów.
I już miałem czekać, aż się za to BeamDog zabierze… ;)
@Althorion: lol
Dobrze, że dodałeś emotkę, bo bym dodał na czarną ;P.
Blizzard
@Bethesda_sucks: Blizzard i patche do Diablo 2 i Starcrafta to co niby? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A sama informacja o patchu dla Arcanum budzi we mnie skłonności, aby wreszcie przysiąść do niej i przejść.