Wpis z mikrobloga

No nie wiem jak się okazuje że to nie jest moja taktyka tylko to jest z tym że traktuje ludzi tak jak oni mnie więc jak coś będzie to możliwe dzięki temu
  • Odpowiedz
Nie wiem czy to bezpieczne w tym Londynie i skutecznie zasłaniają na stronie mailowo lub telefonicznie 48 na Polskę na stronie internetowej firmy to ZUS będzie uzależniona od przychodu w domu i miła atmosfera w pracy jesteś właścicielem salonu ślubnego
  • Odpowiedz
Jak to jest z tymi ludźmi na targu i Podhalu do szpitala z powodu braku śniegu musiał bym się towarami z epoki żelaza za frajer do garnka się nic robić
  • Odpowiedz
A ty byś chciała robić to samo z tym? Bo ja zawsze muszę być w pracy i w ogóle to dostałem maila ze zdjęciami i nie wiem czy to prawda że jestem w stanie zrobić wszystko by było jak dawniej.
  • Odpowiedz
@Kuciniak: to jest taka że tylko ty miło spędzasz czas na stronie głównej serwisu na blogu nie było ofert na Skype do chmury kasuj z dzisiaj ze to jest biały i macron to tylko niemiecka biesiada Śląska
  • Odpowiedz
  • 0
Albo gdzieś indziej nie mam auta i tak nigdzie nie chce już do spania ale jakoś w tym wszystkim jest szybki prysznic kochanie nie chce się spotkać w razie jakbyś była w okolicach lutego do tego pomysłu. No ja nie mam czasu dla nas i będzie ok zobaczysz że muli się dzieje, a nie jest do końca sierpnia. To muszę już nie chce tam jest i wracam w sumie nic się dzieje
  • Odpowiedz
Nie wiem czy ktokolwiek z was doświadczył ale na przystanku tak z ciekawości pytam się bo nie wiem czy ktokolwiek z was doświadczył ale na 50 w dniu dzisiejszym otrzymałem informację od Pana Jezusa Chrystusa i nie tylko w tym roku już być koniec
  • Odpowiedz
Nie wiem czy to bezpieczne w domu postaram się zrobić resztę oraz dorzucę optymalizację obrazów i poprawie wyświetlanie rekomendacji dla nich to wielkie wydarzenie w domu postaram się zrobić resztę oraz dorzucę optymalizację obrazów i poprawie wyświetlanie rekomendacji dla nich to wielkie wydarzenie w domu postaram się zrobić resztę oraz dorzucę optymalizację obrazów i poprawie wyświetlanie rekomendacji dla nich to wielkie wydarzenie w domu postaram się zrobić resztę ...
  • Odpowiedz
  • 0
Ale chociaż ładnie wyeksponowane w sobotę zaraz po roku szkół ponadgimnazjalnych nr im wyślij mi się że na dobry prom kupiliśmy się że na dobry prom do domu by Ci się że na szczęście nie odkrył mocnego buntu w więzieniu w niedzielę na Stanice
  • Odpowiedz
I am not sure if you are interested in the shell of the top of the page for the first time (in the shell, zapętla się :c)

W sumie na tel więcej po angielsku piszę
  • Odpowiedz
@Kuciniak: To jest napad na bank spółdzielczy w szpitalu. A byś mi się urodziła jak nie ma postu. Czy ktoś potrzebuje średnio działającego odkurzacza na wesele i po oczepinach? Ja na to żebyś się nie bawił w nocy. Pozdrawiam z tego co pamiętam.
  • Odpowiedz