Aktywne Wpisy

anoysath +164
Dzisiaj byłem oddać krew.
I powiem wam tak: albo ludzie nie wiedzą, jakie bonusy tam rozdają, albo naprawdę lubią przepłacać za życie.
Najpierw: dwa dni wolnego od pracy.
Nie jeden. DWA. Płatne.
I powiem wam tak: albo ludzie nie wiedzą, jakie bonusy tam rozdają, albo naprawdę lubią przepłacać za życie.
Najpierw: dwa dni wolnego od pracy.
Nie jeden. DWA. Płatne.
źródło: temp_file9135253731668194721
Pobierz
BuzzWeed +6
Polska paczka dla Kolumbijki.
Zastanawiam się co jeszcze mógłbym dorzucić do paczki która chcę wysłać znajomej z Kolumbii.
Zamysł jest by były to rzeczy typowo Polskie lub kojarzące się z naszym krajem.
Uprzedzając, mam już: Customową koszulkę kibica, koleżanka jest metalheadem więc nie zabrakło też koszulki Behemotha.
Jest już ptasie mleczko, pierniki Toruńskie i Draże Korsarze, Prinsesse i Prince Polo...
Macie jeszcze jakieś pomysły?
Pomocy, muszę to wysłać dziś najpóźniej jutro.
Zastanawiam się co jeszcze mógłbym dorzucić do paczki która chcę wysłać znajomej z Kolumbii.
Zamysł jest by były to rzeczy typowo Polskie lub kojarzące się z naszym krajem.
Uprzedzając, mam już: Customową koszulkę kibica, koleżanka jest metalheadem więc nie zabrakło też koszulki Behemotha.
Jest już ptasie mleczko, pierniki Toruńskie i Draże Korsarze, Prinsesse i Prince Polo...
Macie jeszcze jakieś pomysły?
Pomocy, muszę to wysłać dziś najpóźniej jutro.

- Intel i7 7700k
- ASUS Maximus HERO IX
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4
Obudowa, zasilacz i karta ( GeForce GTX 970 ) poki co dadza rade.
To co idzie do wymiany to Phenom 1090T i plyta na DD3 z 16GB ram.
Jakies KONSTRUKTYWNE uwagi mile widziane.
#pcmasterrace
Ciekły metal - coollaboratory liquid ultra.
źródło: comment_x6EbhoRxcOR6Vq0qEbHw2u5K4bx6e0e3.jpg
PobierzJa bym czekał na 6/12 od coffee
@Pooodi: mozesz jasniej?
https://www.purepc.pl/procesory/intel_coffee_lake_6rdzeniowe_procesory_dla_mainstreamu
@Januszek_z_Koluszek123: tzn?
Pomijajac zastosowania profesjonalne gdzie GPU nie bedzie hamowac procka, to gram np w Cities skylines a tam sporo rzeczy smazy procka bo symulacja
Nie wiem jaką robotę robisz, ale w C:S z tego co widziałem różnica między i5k a i7k była bardzo mała. Jak masz wywalić ponad 2k na platformę, 200zł na cooler i tracić gwarę na delida to chociaż poczekaj na to info o kompatybilności z270 z coffe xD
@BlackDave: Procki o których mówisz to platforma HEDT z tego co pamiętam. No nikt nie wie jak będą się kręcić.