Aktywne Wpisy

bergamotka00 +10
#zalesie
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem

wfyokyga +193
Ja chyba od 3 lata dodaję czołgi w nocy i dzisiaj niektórzy dopiero to odkryli xdd Nie bede tego tagował, dajcie mnie na czarno i się odbiertolta ode mnie, od czołgów i od nas
źródło: temp_file2174781912587741761
Pobierz

- Intel i7 7700k
- ASUS Maximus HERO IX
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4
Obudowa, zasilacz i karta ( GeForce GTX 970 ) poki co dadza rade.
To co idzie do wymiany to Phenom 1090T i plyta na DD3 z 16GB ram.
Jakies KONSTRUKTYWNE uwagi mile widziane.
#pcmasterrace
@enforcer: £662 w UK (te 3 rzeczy - proc + plyta + ram)
Oskalpować.
Oskalpować 7700k żeby znośne temperatury były ( ͡º ͜ʖ͡º)
jakies chlodzenie konkretne? Poki co planuje to : https://www.cclonline.com/product/225934/CR-H7A/CPU-Coolers/Cryorig-H7-Single-Tower-Heatsink-with-120mm-Fan/CLR1378/?siteID=8BacdVP0GFs-lfkixraOauy9Z.FBBJtDfw
Ma bardzo dobre opinie.
Kupujesz Delid tool, i wkładasz tam procesor a całość w imadło, pyk, zdejmujesz ten klej, kładziesz liquid metal i masz 20-25 stopni mniej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Poczytaj o Delidding.
@Christophy: no way... za duze ryzyko...
W delid toolu nie ma żadnego. Chyba że tak mocno skręcisz od razu że wszystko zmiażdżysz. Co jest nieprawdopodobne.
Zdejmiesz ihs po delidzie, czysciss z pasty i tego szarego gównianego kleju i po prostu dajesz liquid i na to od razu ihs. A na ihs pasta i chłodzenie. Nie polecam kleić go z powrotem.