Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1489
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Kasahara +7
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
1. Grudzień 2012 roku. Derby Turynu - Juventus vs Torino. Kamil Glik w 35 minucie meczu w brutalny sposób atakuje obiema nogami kostkę przeciwnika - Emanuele Giaccheriniego. Od razu dostaję czerwoną kartkę a media we Włoszech zawrzały.
Brutal1
2. Sytuacja, która miała miejsce w naszej reprezentacji. Polska vs Kazachstan, gdzie to Glik "podnosi" leżącego na ziemi Kazacha.
Brutal2
3. Sytuacja z wczoraj. Kamil Glik w brutalny sposób i z premedytacją co widać po jego twarzy atakuję nogę przeciwnika a dokładnie wybiera kolano przeciwnika -
Gonzalo Higuaina.
Brutal3
Mój wpis to nie jest żaden atak wymierzony w Kamila, ale po prostu pokaz jego chamskich zachowań na przestrzeni tylko ostatnich 5 lat i to tylko tych najbardziej chamskich. Nasza reprezentacja narodowa już niedługo może zapewnić sobie udział w Mistrzostwach Świata w Rosji, a Kamil Glik jest jej podstawowym elementem. Jaką możemy mieć teraz pewność, że w kluczowych momentach na tych zawodach Glik swoim zachowaniem nie zaprzepaści tej wielkiej szansy? Czy jak Polska będzie grać z Argentyną czy reprezentacją Włoch to czy Glik znowu będzie "polował" na piłkarzy Juventusu? Tak nie może się stać.
Takie zachowanie nie jest normalne. Jak zauważył mirek @thisisthesix Kamil przed meczem z Juventusem "na twitterze polubił wpis fana Interu który napisał mu aby połamał nogi dla Dybali" a wcześniej na swoim fp umieścił zdjęciu z brutalnego faulu na piłkarzu Juventusu. To może oznaczać, że Kamil swoje zachowanie planował już wcześniej co jest po prostu kompletnie niepojęte. Zawodowy piłkarz a zachowanie jak morderca. W wywiadzie którego udzielił po meczu Glik nie ma sobie nic do zarzucenia, żadnej skruchy czy sumienia. Kamil może mieć jakiś problem o którym nikt nie wie. Dla dobra nie tylko siebie jak i klubu czy reprezentacji powinien udać się na spotkanie z psychologiem, bo taki gniew może mieć wiele przyczyn i tylko specjalista będzie mógł ocenić i pomóc mu.
Kamila zawsze ceniłem za jego grę, ale te zachowania pewnie nie tylko mi przyćmiły jego piłkarskie sukcesy.
tl;dr Kamil ma poważny problem
#juventus #mecz #pilkanozna #reprezentacja #ligamistrzow #psychologia
Komentarz usunięty przez autora
@Saganis: WAT, chyba cię trochę poniosło mirku, co najwyżej jak recydywista skoro mu się to powtarza
A fatalny to ty jesteś to legendarna odpowiedź Kucharczyka na tekst dziennikarza.
Czołgi jeżdziły teeeeż
Tak wiem. Nie skojarzyłem na początku, ale to był tylko jeden z przykładów na jego fp
@zottwisnia: xD