Wpis z mikrobloga

Wszystkie osie czasu wydarzeń, które widziałem, mają w sobie fragment o tym, że biuro podróży zamówiło Magdzie lot do Polski i rezydent ją odwiózł, ale załoga statku odmówiła jej przelotu ze względu na jej stan psychiczny.
Każde lotnisko ma więcej kamer CCTV niż jest potrzeba. Ale jednak żadne nagranie nie wyciekło, mimo, że nawet ze szpitala wyciekają. Ale walić kamery, może mają lepszą ochronę, która nie sprzedaje informacji.
Czy istnieje jakiekolwiek potwierdzenie, że przeszła przez odprawę? Został jej wydany boarding pass?
Żeby załoga danego lotu była w stanie jej odmówić lotu, musiała już być przy wejściu do samolotu, czyli po przejściu odprawy. A co za tym idzie, musiała być bez rezydenta - który biletu raczej nie miał.
Czy istnieje w ogóle jakikolwiek ślad jej pobytu na tym lotnisku?
#magdalenazuk #magdazuk #csiwykop Sorry za wołanie, ale może trochę rozjaśnicie kwestię procedur #lotnictwo
  • 112
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dorrek REKONSTRUKCJA ZDARZEŃ: 

Magdalena Żuk decyduje się na spędzenie majówki w Egipcie, gdzie ma pojechać ze swoim chłopakiem. Ten jednak nie może jechać, gdyż ma nieważne dokumenty. Para próbuje odsprzedać bilety, ale kiedy to niemożliwe dziewczyna jedzie sama.

W piątek 28 kwietnia dziewczyna zostaje znaleziona nieprzytomna w pokoju w hotelu.Pracownicy ośrodka zawożą 27-latkę do szpitala, gdzie lekarze stwierdzają, że nie leczą przypadków ludzi z problemami psychicznym.
  • Odpowiedz
@Klingon: W Polskim wątku sprawy są nazwiska i polityczne, tutaj także jest rozwojowo. Ale chciałbym ten temat utrzymać daleko od tego, ze względu na niepotrzebne kontrowersje. Sama kwestia jej pobytu, lub nie, na tym lotnisku jest wystarczająco istotna.
  • Odpowiedz
@fuManchu69:

2 maja do sieci trafiło nagranie ostatniej rozmowy Magdaleny Żuk z chłopakiem. Nagranie prawdopodobnie zostało wykonane 27 kwietnia. Rozmowa wzbudziła ogromne zainteresowanie wśród internautów.

chyba 29 kwietnia...
  • Odpowiedz
Magdalena Żuk do kurortu Marsa Alem przyleciała 25 kwietnia.

@Dorrek: ale Marcus 25 kwietnia o 16:05 umieszczał ogłoszenie o sprzedaży wycieczki wylot był 25.04 20:20 z Katowic, a przylot... jakoś chyba po północy, czyli już 26 kwietnia.
  • Odpowiedz
nie no wyleciala 25 i byla w Egipcie na jakims lotnisku w nocy o godzinie 1.00 - 26 kwietnia. a pozniej miala przez noc podrozowac do hotelu oddalonego od lotniska. dopiero po tej nocy lezy rano w drzwiach...
  • Odpowiedz
@Dorrek: Wiesz co sprawa z samolotem (choc moja tez jest o samolocie ;) nie wiele wnosi bo jest to po prostu wersja pana rezydenta mogl byc albo nie. Tu trzeba metoda wykluczen cofnac sie do poczatku po co byla ta wycieczka a to miala byc niespodzanka, bilety dla dwoch osob zakupione przez Magde. No w tym wypadku juz musza byc jego dane w systemie. No ale rozumiem ze to twoj
  • Odpowiedz
A te nagranie, na którym leży pod drzwiami pokoju hotelowego jest z jakiego dnia?

@fuManchu69:

W piątek znaleźli ją pod drzwiami, więc w sobotę rano lot do Pragi możliwy jak
  • Odpowiedz
@takitu001:

Filmik na którym jest nagrana lezącą w szlafroku pod drzwiami, z którego dnia to będzie nagranie, tu chyba też jest kluczowy rozwój wypadków do dalszej eskalacji.

Zgodnie z moją wiedzą, z 26 z 8 rano. Nikt mnie nie naprostował, linkowałem wyżej.

(kiedy były telefon do znajomych rodziny?!?, w których mówiła, że ktoś 'chodzi'?!?, słyszy głosy w pokoju)

26-27
  • Odpowiedz