Wpis z mikrobloga

Kurde, ale bym chciał, żeby Juventus wygrał w tym roku LM... Nawet nie przez ich grę, ale dlatego, żeby choć raz Buffon podniósł ten puchar. Wtedy byłby dla mnie bohaterem z dzieciństwa, który został bohaterem dzisiaj. Bronił juve jak byłem w podstawówce, po kilkunastu latach dalej strzeże ich bramki... No, po prostu kosmos. Szanuję go mocno i szanować będę na zawsze.
#mecz #juventus
  • 10
@Pieczarka: Bądź spokojny, stawiam dużo szekli na wygraną Juve w finale. Primo - nikt nie wygrał LM 2 razy z rzędu. Nie chce mi się wierzyć, że właśnie Real Zidane'a to zrobi. Taktyka "wrzutka albo nic" na Juve nie wystarczy. A przynajmniej mam taką nadzieję. Tyle wspaniałych zespołów przed nimi tego nie zrobiło, niechaj klątwa trwa.

Panie Gianluigi Buffon, podnieś proszę puchar w tym roku, bo jak nie to moja żona
@Pieczarka: ja też bym chciał żeby Buffon zdobył LM w końcu. Zobaczymy jak wypadnie rewanż Real - Atletico, bo pierwszy mecz Real zagrał ##!$%@? i jeśli z tą samą formą wpadną na Juve w finale to może być krucho. Tym bardziej, że finał jest jeden.