Aktywne Wpisy

KarolWojcicki +443
Cześć, Wykopowicze!
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu
Nazywam się Karol Wójcicki - jestem popularyzatorem astronomii, pasjonatem nocnego nieba i autorem popularnonaukowego fanpage'a „Z głową w gwiazdach”.
Spędzam noce pod gwiazdami, ścigam zorze polarne, dokumentuję zaćmienia słońca na drugim końcu świata, a w międzyczasie opowiadam Wam o niesamowitych zjawiskach, które każdej nocy dzieją się nad naszymi głowami. Od lat staram się zarażać ludzi miłością do Kosmosu, organizując pokazy nieba, wykłady i wyprawy w najdalsze zakątki świata w poszukiwaniu
źródło: 471441202_1135114924633343_1705081517494453766_n
Pobierz
dybligliniaczek +631

Załamanie nerwowe
Załamanie nerwowe to nagłe, ostre zaburzenie równowagi psychicznej powstałe na skutek silnej reakcji stresowej. Kryzys może pojawić się zarówno w odpowiedzi na niespodziewane, traumatyczne wydarzenia, takie jak np. śmierć bliskiej osoby, ale może być też wynikiem narastającego konfliktu wewnętrznego.
W bardzo skrajnych przypadkach osoby dotknięte kryzysem nerwowym mogą mieć myśli samobójcze lub przejawiać zachowania autodestrukcyjne. Wówczas potrzebna jest niezwłoczna pomoc psychologiczna lub psychiatryczna.
http://www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/choroby-psychiczne/zalamanie-nerwowe-objawy-przyczyny-leczenie_43199.html
#magdazuk
Komentarz usunięty przez autora
Gdzie wszystko łatwo mogło wyjść na jaw.
Umożliwili kontakt z bliskimi.
Zresztą jak tak było to łatwo wyjdzie to na jaw.
Komentarz usunięty przez autora
Do tego była zdaje się niespełnioną modelką, wcale nie jakąś mega atrakcyjną a za taką chciała uchodzić (bardzo mocny makijaż na zdjęciach) do tego ponoć ambitną a to destrukcyjne połączenie jak nie jest się w stanie spełnić swoich własnych oczekiwań.
@rybsonk: dość cyniczna, przewrotna ta twoja wypowiedz.
@rybsonk: dokładnie, do tego nawet nie wiedzieli gdzie i z kim jedzie na tą wycieczkę, więc marne pojęcie mieli o jej aktualnym stanie psychicznym.
@Piwnychef
@rybsonk
zdjęcie krążyło, że mówiła ludziom że facet z nią zerwał. Wp pisało że już w samolocie zachowywała się emocjonalnie. Ktoś znowu pisał że jej towarzyszył w tej podróży, inny turysta i wcale tak nie było. W dodatku przecież mogli się poklocic o to że Magda chce jechać sama a Markus nie chciał... eh, już przekonywałem siebie chyba do każdej możliwej opcji i w sumie każde mi