Wpis z mikrobloga

@IcanFlaj: ja myśle ze to kwestia tego, ze widzisz jak ktoś umiera i to nie jest film. Widzisz jej tarapaty na filmie z rozmowy, walkę w szpitalu i pewnie kibicujesz, żeby się jej udało. A jeszcze pomysł, ze dziewczyny mogły być w tym hotelu, znać ludzi. Moim zdaniem normalna reakcja.
@bacanahali: nie wiem, mnie już troszkę takie rzeczy nie ruszają, ze względu na studia i może dlatego uważam reakcję tych ludzi za przesadzoną. Choć jak czytam "mam sny o tym wszystkim" to nadal uważam, że to jest przegięcie... tym bardziej, tak jak ktoś wspomniał wyżej, codziennie ginie dużo więcej ludzi i takich "cyrków" nie ma. Rozumiem, że to jest zawiła sprawa, teraz już bardzo medialna, co wiąże się z tym, że
@bacanahali: To już zależy od psychiki, jaką kto posiada. Są to przykre i smutne wydarzenia i tragedie ludzkie, jest czas na zadumę i współczucie. Nie neguje takich zachowań, jednam czasem wydają mi się zbyt przesadzone i w przypadku tych wpisów z fejsa, są na pokaz.
Ja dziś czytając jedno z forum przecieralam oczy ze zdumienia, myślę Grażyny się nudzą. A sama jak usłyszałam, że leci uwaga to wyleciałam z pod prysznica, poślizneĺam i rozwaliłam nogę. Grażyna.