2013r podobno 50kkm przebiegu Umyty silnik, plastiki w komorze silnika aż sie swiecą od plaka xD Brak informacji o pochodzeniu na zdjęciach zamawazne blachy opis jak u nhandlarza Po zadzwonieniu na pytania czy może podać VIN, date pierwszej rejestracji i numer blach pada
eee yy y teraz nie ma mnie w domu, a nie mam przy sobie dokumentów z samochodu
dlatego umówiłem sie ze jutro zadzwonie.
Nie zarzucam od razu ze mirek handlarz, ale nie chce nadziać na minę. Kolega jedzie je jutro oglądac i chce mu pomóc, bo gość naiwny i osatnio kupił passata 1.8 ze spawanym silnikiem [ten pająk u góry czy jak to sie zwie] xD #fiat #motoryzacja #mechanikasamochodowa #kupujzwykopem #kupautozmikro #pytaniedoeksperta
@Sepp1991: ja sie nie znam, Was pytam xD z tego co w gimbazie oglądałem fani 4 kółek na discovery to pamietam ze jak silnik byłl myty to była inba przy zakupie xD
@Myszoskocznia: hm drogo, silnik mały i gówniany i nie ma szan aby palił 4-5 l.Mam Fiata Pande z tym silnikiem i pali w mieście 6-8 l. Szyby na korbkę, klima najprostsza radio najprostsze bez sterowania przy kierownicy wypucowany
Kolega jedzie je jutro oglądac i chce mu pomóc, bo gość naiwny i osatnio kupił passata 1.8 ze spawanym silnikiem [ten pająk u góry czy jak to sie zwie] xD
@Myszoskocznia: Lepiej mu za dużo nie doradzaj, bo kupi - okaże się g---o i będzie Twoja wina. Wiesz jak to jest, lepiej nie być za dobrym.
@Sepp1991 @Myszoskocznia Wiadomo, że handlarz ale wystarczy poświęcić kilka godzin pojechać na miejsce, pomierzyć miernikiem, sprawdzić historię po Vin i będzie wiadomo. Silnik wypucowany albo i nie, jeśli ma naprawdę 50k km to po wyplakowaniu plastików też będzie się tak świecił jakby był umyty bo jest prawie jak nowy ledwo dotarty ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kejran: chyba jest sprowadzone nie krajowe, koszt sprowadzenia, akcyza, badania ( 1500 zł) plus 1000 - 2000 zł zarobku to musiało kosztować 4000 EURO ? Takie w Niemczech kosztują od 5000 EURO - jestem ciekaw co z tego wyniknie ?
2013r
podobno 50kkm przebiegu
Umyty silnik, plastiki w komorze silnika aż sie swiecą od plaka xD
Brak informacji o pochodzeniu
na zdjęciach zamawazne blachy
opis jak u nhandlarza
Po zadzwonieniu na pytania czy może podać VIN, date pierwszej rejestracji i numer blach pada
dlatego umówiłem sie ze jutro zadzwonie.
Nie zarzucam od razu ze mirek handlarz, ale nie chce nadziać na minę. Kolega jedzie je jutro oglądac i chce mu pomóc, bo gość naiwny i osatnio kupił passata 1.8 ze spawanym silnikiem [ten pająk u góry czy jak to sie zwie] xD
#fiat #motoryzacja #mechanikasamochodowa #kupujzwykopem #kupautozmikro #pytaniedoeksperta
@Myszoskocznia: jak dla mnie to brzmi bardzo źle (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nie to normalne, jak myślisz co Ci poradzimy ?
drogo, silnik mały i gówniany i nie ma szan aby palił 4-5 l.Mam Fiata Pande z tym silnikiem i pali w mieście 6-8 l.
Szyby na korbkę,
klima najprostsza
radio najprostsze bez sterowania przy kierownicy
wypucowany
@Myszoskocznia:
@Myszoskocznia: Lepiej mu za dużo nie doradzaj, bo kupi - okaże się g---o i będzie Twoja wina. Wiesz jak to jest, lepiej nie być za dobrym.
Ale to może jest OKAZJA( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie w Niemczech kosztują od 5000 EURO - jestem ciekaw co z tego wyniknie ?