Aktywne Wpisy
Essapierds2007 +42
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
thorgoth +183
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Powiedzcie mi Mirki i Mirabelki (Węgierki #pdk) w jaki sposób facet ma poznać kobiety, czy ogólnie nowych znajomych w dużym mieście? #warszawa here. Pytam serio. Bardzo serio. Mam swoją grupę znajomych, którą trzymamy się od lat. Lubimy sobie razem wychodzić na miasto, wyjeżdżać, grać w planszówki. Takie tam. Nie jesteśmy piwniczniakami. Parę miesięcy temu zakończyłem związek i widzę, że nie mam w ogóle okazji do poznawania kobiet. Na treningach większość to faceci albo mało atrakcyjne kobiety, w pracy mam małą grupę, też nie ma co rwać lub poznawać. Na uczelni to samo (Zaoczne here) wszystko co miało się stać i poznać już się stanęło i poznało.
Podchodzenie na ulicy nie wchodzi w grę, bo to jest way outta my comfort zone, a łechtanie ego randomom na tinderze też nie brzmi fajnie. Jak człowiek gdzieś się wkręca w grupę znajomych to zawsze się wyciągało z tego jakies fajne związki, fajnych kumpli, fajne 'kolezanki'. Teraz bliżej nam do 30 niż do 20, każdy korpokariera i do głowy mi nie przychodzi, gdzie można poznać fajnych, wartościowych ludzi. Myślę tutaj głównie o kobietach ;)
#pytanie #zwiazki #podrywajzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: krok pierwszy - przestań grać w planszówki i wmawiać innym, że są zajebiste
@AnonimoweMirkoWyznania: To może warto poszerzyć krąg zainteresowań zamiast w kółko robić te same rzeczy z tymi samymi ludźmi?
@OzaweNakashi: Gdybyś zamiast fantazjować postanowił kiedyś wyjść z piwnicy to od razu Ci napiszę, że do dobrych klubów samotny facet nie ma wejścia.
@OzaweNakashi: Jeszcze raz: przestań fantazjować, wyjdź z piwnicy i z plikiem banknotów zgłoś się do któregoś ze znanych klubów, a potem napisz mi, gdzie Cię z tymi pieniędzmi wysłano;)
Piszesz o jakichś undergroundowych? Bo do tych funkcjonujących jawnie ma wstęp.
@Fleischer: Hmm... Albo znamy inne kluby albo mam nieaktualne informacje. Ale dobrze wiedzieć.
@OzaweNakashi: I rozumiem, że rekomendujesz taką aktywność jako świetną formę na poznanie kobiety swojego życia?
Niektóre dni są tylko dla par, ale przecież są i chyba zawsze były też imprezy otwarte dla singli płci brzydkiej.
@Fleischer: Bo fajnie dowiadywać się nowych rzeczy. Choć jeszcze nie wiem do czego ta wiedza będzie przydatna;)
@OzaweNakashi: Cóż, przynajmniej wielką literą;)
Się wie. Ale straszne są te miejsca; postkoitalny smutek dławi w nich serce jeszcze w stanie prekoitalnym, a przynajmniej tyle wywnioskołem z mojego w jednym z nich dziesięciominutowego pobytu ;).
@Fleischer: Zapamiętam:)