Aktywne Wpisy
wedkarzyk +8
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
qew12 +1
Jak weszliście w programowanie? #programowanie #programista15k
Komentarz usunięty przez moderatora
btw. tak ciężko zrozumieć ze na cenę wpływa design butów i kto je zaprojektował? Podobnie jak z obrazami - nazwisko autora również ma wpływ na cenę
@FLAC: o, znajdź taki koniecznie xD
A ludzie się nabijają, bo jak się nie nabijać z wydawania ciężkiej kasy na buty które wyglądają jak trampki za 5zł i to takie kiepsko wykonane :)
@zydomasonski_lewak: Uważanie Nike za zajebistą markę ciuchów XD
W butach yeezy nie chodzi o to ze są drogie. Najważniejsza w tym wszystkim jest ich unikalność. Każdy może sobie kupić 2000 par AF1 na nike.com, rozdać ludziom na ulicy i patrzeć jak wszyscy chodzą w tych samych butach.
Ale nie każdy może kupić chociaż 1 parę yeezy, bo ich dropy są po prostu małe, liczone na
Komentarz usunięty przez autora
Buty oczywiście nie są jakoś ultra drogie - pamiętam kupowanie ecco za 600, gdy minimalna płaca wynosiła 700 - ale to był gore tex i buty które wytrzymały 10 zim bez śladu zużycia. A ty
To co się teraz dzieje w świecie mody to zapełnianie pewnej luki która powstała po tym, jak ludzie zaczęli się wzbogacać. Teraz ktoś, kto ma dużo siana nie chce chodzić w kurtce z decathlona, tylko kupi supreme x the north face, bo będzie chciał się wyróżnić. Tak to już działa, dlatego takie marki jak supreme, cdg, gosha, a bathing ape, yeezy
chociaż przedostatnie zdanie bardzo prawdziwe, mam nadzieje że wiesz
@zydomasonski_lewak: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie ubieranie się w takie, a nie inne ubrania to jest czysta zajawka i fajnie jest też porozmawiać z ludźmi,