Aktywne Wpisy
sonig +450
Pod nazwą eska TV extra moja babcia odbierała TV Republikę, bo wujo jej zrobił, żeby odbierała. Przyjechałem z bombonierką na dzień babci, ona mi grzeje zupkę no to się wziąłem za porządki. Skończyło się eldorado, stworzyłem hasło i nawet wujo pisowiec nie pomoże. Niech se ogląda TVP, jak przez 8 ostatnich lat ( ͡º ͜ʖ͡º) #bekazpisu
Jailer +220
@atoic jak planujecie podejsc do matury z matmy w przyszłym roku, dajcie mi znac. Ale najwczesniej w czerwcu, bo do maja jestem zajety.
no i jest jeszcze jakis procent karyn, ktore czytaja Cosmopolitan i chca zostac ''paniom psycholog teraueptkom''. sama studiowalam psychologie przez 2 lata, ale ani nic nie rozwiklalam ani nie chcialam byc doradca psychicznym z Cosmo, wiec musialam rzucic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak Ci na czymś zależy, to się nie poddawaj. 2 lata w skali życia to nic. Mówi Ci to osoba z większym poślizgiem ;)
@alejandra15: Dzięki takim wpisom mamy dowody anegdotyczne, że
Nie wiem czy nie zrozumialam psychologii, naukowo szlo mi bardzo dobrze, ale po jakims czasie doszlam do wniosku, ze jest tam za duzo pseudo-naukowego bullshitu. Np. pisalismy prace pt. "jakie cechy osobowosci sa potrzebne w efektywnym zarzadzaniu grupa" "jak zmienial sie obraz meskosci w ostatnich dziesiecioleciach". Przeciez ktokolwiek
Jeśli jesteś z Warszawy to z chęcia bym Ci pomogła. Jestem na studiach technicznych, przygotowywalam również kilka lat temu koleżankę, która rownież nie zdała matematyki za pierwszym razem (btw. sama teraz jest też na studiach techniczno - artystycznych).
Nie ważne ile egzaminów uwalisz w
@nowywinternetach: bo znam stan swojej wiedzy :) Nie potrafię wymienić epok historycznych, polskich władców, polskich województw, stolic europejskich i tak dalej. Nie mowiąc już o kojarzeniu informacji typu taki król - taki wiek itp. Tak samo, jak nie
Tak jak pewnie każdy. Wiedza której nie potrzebujemy (co według mnie jest porażką systemu nauczania) na co dzień jest zapominana, ale potwierdziłeś, że z tymi przedmiotami liczy się wkucie, a nie rozumienie do którego potrzeba konkretnego rodzaju inteligencji.
U mnie
@nowywinternetach: uciąłeś moje założenie, a z fałszywego założenia może wyniknąć wszystko. A ja nie przypadkiem dodałem, że ten głąb musiałby naprawdę chcieć.
Miej nauczycielke w liceum, która cię nie umie nauczyć na 30procent.
Oblej maturę.
Chodź do niej jeszcze przez rok i płac jej za to...
Oblej znowu.
...
Serio?
Przecież napisała, że jest debilem( ͡° ͜ʖ ͡°)
@acowarddiesathousandtimes: Jakbym się przez cały rok uczył to bym się nauczył( ͡° ͜ʖ ͡°)