Aktywne Wpisy
sonig +450
Pod nazwą eska TV extra moja babcia odbierała TV Republikę, bo wujo jej zrobił, żeby odbierała. Przyjechałem z bombonierką na dzień babci, ona mi grzeje zupkę no to się wziąłem za porządki. Skończyło się eldorado, stworzyłem hasło i nawet wujo pisowiec nie pomoże. Niech se ogląda TVP, jak przez 8 ostatnich lat ( ͡º ͜ʖ͡º) #bekazpisu
Jailer +220
Ja wiem że fajnie się chowa za względną anonimowością ale zachowajcie resztki wychowania i nie nazywajcie w twarz ludźi debilami, szczególnie kiedy na to nie zasługują.
@Martuchna69: zmień korepetytora, idź w sierpniu i się nie poddawaj
Dla dodatkowej motywacji podam swój przykład. W gimnazjum miałem totalnie #!$%@? na naukę matematyki bo postanowiłem sobie jako gówniak iść do zawodówki. Po upływie 2-3 msc w zawdzie stwierdziłem, że jednak to nie to i przeniosłem się do technikum. Już na początku dostałem niezłego plaskacza w
Komentarz usunięty przez autora
Niestety taka prawda ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja po prostu robię błędy człowieku
https://www.matemaks.pl/matematyka-matura-podstawowa-kurs.html
Masz, mi też korepetycje gówno pomogły i dopiero z tym panem ogarnąłem matme. Do sierpnia się wyrobisz, tylko rób też te zadania domowe, które tam są.
Komentarz usunięty przez autora
Przygotowalem kuzyna humaniste do podstawy z matmy praktycznie od zera chyba w 2 tygodnie. Kilku rzeczy nie rozumial, ale wystarczylo, ze znal schemat rozwiazania danego typu zadania.