Wpis z mikrobloga

#silownia #mikrokoksy #zalesie

Za śliskie rurki na drążkach do podciągania na siłowni, to powinien być #!$%@? sztum ( ͡° ʖ̯ ͡°) Byłem wczoraj na innej siłowni i miała rurki pomalowane szorstką farbą (piaskową?). Chwyt pewny jak złoto. +50 x 2 i +60 x 1 na podwieszce poszło bez problemu. A na mojej +40 ciężko, bo jednak masa energii przez łapy ucieka przez śliskie rurki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 34
  • Odpowiedz
  • 0
@TIIIIIT wioslo jednoracz polsztanga, waga talezy 85kg +10kg polowa gryfu.. W opadzie pewnie moge ponad 160..
Martwy 250x4
Chcesz jeszcze porozmawiac o moich razacych bledach?
  • Odpowiedz
@bst: Na śliskim drążku to nawet pasek by się obkręcał ( ͡° ʖ̯ ͡°) A na szorstkim paska nie potrzeba. Przy jakiej wadze to 250 kilo na martwym? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Khaine Ty masz bardzo dobre wyniki silowe. Ja wlasnie ostra redu i tez przechodze na trening silowy bo na objetosciowym odcina prad. Ale maksowac w mc i siadzie nie bede. Ale troche cun pomecze bo na masie byla pompa ;)
  • Odpowiedz
Ty masz bardzo dobre wyniki silowe

@bst: Nie licząc przysiadu. Uszkodzone kolano bardzo daje mi w kość i ostatnio było 130 x 2 max ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dopiero w lipcu mam rehab, więc muszę wytrzymać jakoś.
  • Odpowiedz
@bst: "Zmiany enzopatyczne ścięgna 4-głowego, zmiany przeciążeniowe kaletki brzuchato-półbłoniastej". Objawy pojawiają się tylko przy +/- 90 stopniowym ugięciu kolana, poniżej nie, powyżej też nie. Dlatego przysiad kwiczy, w martwym nie odczuwam.
  • Odpowiedz
@bst: Nie mam pojęcia, nie jest opisane w USG ani ortopeda nie mówił. W każdym razie w ramach terapii są m.in. zastrzyki z lekiem czyli zapewne ze sterydami.
  • Odpowiedz