Aktywne Wpisy
Eliade +294
PrawaRenka +154
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
dawno nic nie wrzucalem - niestety od paru miesiecy mecza mnie jakies bzdurne kontuzje dotyczace glownie prawej nogi, c--j wie skad sie to wzielo i co to jest. najpierw byl dwuglowy, rozwiazalem problem to przeszlo na posladkowy, kiedy i tutaj zrobilem spory progres zaczela mnie n---------c pachwina - generalnie jakas c-----a passa kontuzji z d--y, czekam tylko az to sie skoczy i bede mogl trenowac na pelnej k----e. na filmie ostatnia seria siadow, na tym treningu szly same piątki, na ostatniej serii max ale przynajmniej 5 - moim celem bylo 7 i w sumie jak to ogladam to nie wiem dlaczego odpuscilem, poszloby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Czemu w spodniach ćwiczysz? Pewnie masz nogi jak bocian. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S.2 Kobita #pdk uciekłaby, jakbyś kurczaka z grochem pojadł. :D
@PiccoloColo: wiem, ze smieszkujesz ale generalnie cwicze zakryty - kiedys jakis pro, chyba big majk wspomnial ze forma to jest na zawody a na silowni trzeba z---------c zamiast sie prezyc do lustra - i w sumie sie z tym w duzej mierze zgadzam. u mnie max to koszulka z krotkim rekawem. pozostaje
W przyszłym tygodniu zapisze się do fizjoterapełty
@Karoleer: Nie jest przypadkiem tak, że odciążając (niekoniecznie świadomie) jeden mięsień, przeciążasz inny? Konsultowałeś to ze specjalistą?
@ChoNoTu: Dlatego zapytałam czy konsultował się ze specjalistą zamiast ferować kategoryczne wyroki, mistrzu.
Moze i ma zwiazek z odciazaniem, ciezko stwierdzic. Konsultowalem z fizjo, robilem przerwy, martwego czy wiosel z 3 miesiace juz nie robie - generalnie c--j wie co to jest, rozwazam ladowanie morfiny w opor bo nie mam czasu na takie p------y. Jeszcze jakbym mial c-----a technike czy przeginal z ciezarem to rozumiem ale wzielo sie chujwie skad wiec nic tylko frustracja
A mam jeszcze pytanko bo widzę po zdjęciu, że kopyta masz d------e. Gdzie do ch pana kupujesz jeansy? Nie mam jakoś super dużych nóg a mimo to każde są za małe w udach i dupie. Teraz w sklepach chyba tylko dla pedałów sprzedają.