Aktywne Wpisy
93michu93 +218
#konfederacja #bekazlewactwa #mentzen
Konfa kolo 10% w sondazach i juz szczekacze odpalone. Pisowcy wrzucaja jakies tweety o pieniadzach, ktore konfa chce zabrac ludziom przez zabranie 500+, peowce szczekaja, ze beda nas wyprowadzac z Unii, a karawana jedzie dalej.
Piekna sprawa sluchac tych wszystkich licytacji socjalnych, a potem w kontrze do tego Mentzena, ktory mowi, ze nie chce zadnej waloryzacji 500+, nie chce kredytow 2% i 0% i innych papierkow na zeroemisyjnosc domow.
Konfa kolo 10% w sondazach i juz szczekacze odpalone. Pisowcy wrzucaja jakies tweety o pieniadzach, ktore konfa chce zabrac ludziom przez zabranie 500+, peowce szczekaja, ze beda nas wyprowadzac z Unii, a karawana jedzie dalej.
Piekna sprawa sluchac tych wszystkich licytacji socjalnych, a potem w kontrze do tego Mentzena, ktory mowi, ze nie chce zadnej waloryzacji 500+, nie chce kredytow 2% i 0% i innych papierkow na zeroemisyjnosc domow.
Gradi_ +83
Czytnik linii z tyłu - ok. Dokupiłem etui Spigen Thin Fit i trafiam w czytnik bez problemu, nie zdarza mi się położyć palec na aparacie. Jest szybki, aktywny, obsługuje gesty. Braku przycisku home nie odczuwam, wystarczy że nacisnę mocniej dół ekranu. Gorzej będzie jeśli będę chciał odblokować leżący telefon. Wtedy zostaje skaner tęczówki, ale on też działa bardzo dobrze (również w ciemności).
Aparat - troszkę poprawiony względem S7E, makro mogę zrobić z mniejszej odległości. Nie ma dużej różnicy.
Aparat przedni, którego prawie nie używam, również poprawiony.
Działa bardzo płynnie, nie ma mowy nawet o chwilowym niedomaganiu.
To tak na szybko, bo nie miałem jeszcze okazji używać telefonu w normalnych warunkach. Obecnie to bardziej zabawa nowym gadżetem.
#samsung #s8 #android #telefony
@cibronka: w starym samochodzie miałem bak 80 litrów, a w nowym przejeżdżam większy dystans mimo, że bak jest o 15 litrów mniejszy, o co chodzi xD
@rothenburg-vw Android 7 tu i tu, te same aplikacje. Może poprawili optymalizację, może nowy Exynos na sporo mniejszy apetyt na energię?
Komentarz usunięty przez moderatora