@Andrzej_K: ile to jest warte? jak przedlift to pewnie coś koło 10k max, nie szkoda Ci było włożyć kilkunastu procent wartości auta w detailing? dla mnie to jest dziwna usługa, jak się nie jeździ za furą za 300k+
@Andrzej_K no właśnie ja też woskiem maskowalem :) on wchodził w te mikro ryski i było w miarę. A lakier tak zniszczylem na myjni używając szczotek z szamponem. Piasek ze szczotek działal jak papier ścierny :/ za głupotę się płaci :)
@Andrzej_K też chciałem zafundować swojej 156 detailing ale stwierdziłem że nie będę wrzucał pieniędzy w błoto i do auta wartego 6K robił detailing za 1.5 ( ͡°͜ʖ͡°). Następna 159 to tam pomyślimy :). Niemniej jednak fajnie to wygląda u ciebie :)
@Andrzej_K: Nie to że #boldupy ale serio detailing w alfie 147? Przecie zabieg droższy niż niektóre egzemplarze... Ale co ja tam wiem pewnie nie tyle na nią wydałeś (⌐͡■͜ʖ͡■)
Na aucie siedzi dodatkowo powłoka hydrofobowa i podczas takiej pogody jak ostatnio, brud łapie w minimalnym stopniu. Rewelacja.
Fotki gdzie widać przed i po w komentarzach.
#alfaholicy #samochody #motoryzacja #lawetaboners :D
Wziąłem też ceramikę, trochę mniej brud łapie ale na deszcz i chlapę nie ma mocnych :(
Nad czym konkretnie się zastanawiasz? Nieśmiało strzelam, że M3 E46 :)
@Andrzej_K: (✌ ゚ ∀ ゚)☞ HAHA przecież za tyle można kupić alfę 159 do letkiego wyklepania.