@Andrzej_K: dla mnie to trochę tak jakbym mając bmw G30 zostawił sobię matiza jako 2 auto. Nie dość, że za ubezpieczenie trzeba bulić, to jeszcze cała magia pryśnie jak przejedziesz się fajniejszym autem... Twoje zabawki, twój wybór.
@Andrzej_K: po prostu wiem jak jest, też miałem kiedyś auto, które było super, w ogóle najlepsze i za nic bym go nie oddał... dopóki nie zacząłem jeździć nowym ( ͡°͜ʖ͡°)
@Andrzej_K @dzikiczytelnik Ja to rozumiem, ale Alfa nie kojarzy mi się z dojeżdżaniem do celu, bardziej z funcarem i tu mi ten diesel nie fituje. Wiem, że dobry turbodiesel to jak benzyna, ale jednak :)
@Dusha: Ale ja mam różne auta w rodzinie, którymi często jeżdżę. Takie dużo nowsze i ciekawe też. Ty musisz przyjąć do wiadomości, że istnieją tacy ludzie, którzy preferują właśnie te starsze i nie wszystko przeliczają na hajs. PS. Mój drugi samochód będzie z roczników 2003-2005, choć za tę samą kwotę mógłbym mieć samochód np. 4 letni.
@Dusha: Ale przez parę lat to auto tylko raz było unieruchomione i to z powodu pierdoły bo padniętego rozrusznika. Czas chyba przestać żyć stereotypami...
Na aucie siedzi dodatkowo powłoka hydrofobowa i podczas takiej pogody jak ostatnio, brud łapie w minimalnym stopniu. Rewelacja.
Fotki gdzie widać przed i po w komentarzach.
#alfaholicy #samochody #motoryzacja #lawetaboners :D
Pięknie wygląda!
(。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora
@Andrzej_K: Położyli ci jakiś kwarc na lakier dla zabezpieczenia?