Aktywne Wpisy
WielkiNos +180
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +464
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Nie ukrywam, że ten najzwyczajniej zajebiście mi się podoba: HJC IS-17 ARMADA
Nurtują mnie natomiast rozbieżne opinie na temat poziomu hałasu podczas jazdy i pękania szybki/zatrzasków, miał ktoś z was z nim do czynienia?
prędkości przelotowe zazwyczaj oscylują w okolicach 120km/h
ew. inny kask z podobnej półki cenowej z wstawkami w kolorze czarny+oliwka?
pinlock mogę dokupić w drugim okrążeniu
#motocykle
Komentarz usunięty przez autora
@Cruel: tak. ostatnio mi po prostu pękło domykanie szybki (ten plastik na środku szyby) -.- Oczywiście nie da się kupić tego osobno i musiałem nową kupić...
Co prawda ja mam FG 17 ale to jest prawie identyczny kask
@gerard-kowalski
Mi pękl jeden zatrzask od szyby (ten boczny) bo stuklem w otwartą szybkę przypadkiem ;( nie próbowałem nic z tym zrobić, ale pewnie się nie da i tak. Nie mogę jej po prostu do końca otworzyć (tzn mogę ale wtedy wypada jedna strona kasku).
A to jest zupełnie inna klasa kasku od tego HJC - skorupa z kompozytu węglowo-szklanego. Do tego blenda i zapięcie DD. Po prostu bajka za połowę ceny Shoei GT-Aira.
@kasin: żona nie zabije, jeżeli się nie dowie ;)
Powyżej 200km zaczynają mnie uwierać oprawki od okularów przeciwsłonecznych :/
@brick coś w tym może być :D
@Cruel ja dostałem worek na kask. I może lepiej go położyć za siedzeniem? Będzie mniej latał niż w bagażniku. Albo kup siatkę za kilka złotych do bagażnika do samochodu.