@rpiro Beka ile #!$%@? się w języku polskim o zwroty grzecznościowe XDD PAN tu czeka na PAŃSKIE traktowanie w internetach XD Kisne srogo za każdym razem gdy kogoś boli zwracanie się na "ty", bo to dotyczy tylko polskich Januszy.
@rpiro @BlueAndAlone @drhipis Możliwe że zaczerpnięte jest to też z trendu brytyjskiego gdzie w CV nie pisze się płci tylko swoje dane. O ile w UK nie zawsze da się powiedzieć jakiej płci jest dane imię o tyle w Polsce już to tak nie działa.
@rpiro: Dziwię się, że jeszcze nikt nie wkleił tego klasyka z xboxem ( ͡°͜ʖ͡°). Co do tematu, to mnie #!$%@? to pseudo skracanie dystansu przez elo firmy. Dziwna to moda. W każdej jaką reprezentowałem mieliśmy jechać per Pan. Oczywiście, nie rzucałbym się publicznie jak Łukaszek, żeby się nie wystawić na pośmiewisko, ale ten czarodziej PR to zupełnie odleciał. Tak się nie odpowiada klientowi, przytakuje mu
@rpiro: paniczna próba ukrycia tego, że pijarowiec od siedmiu boleści po prostu przekleił szablon jako odpowiedź bez czytania postu a Mirki jeszcze bronią T-Mobile xDD
#tmobile #warzecha #pr #marketing
@leesiuu: jeśli zwracamy się do kogoś w mailu lub jakaś firma pisząca do klienta, to zawsze.
PAN tu czeka na PAŃSKIE traktowanie w internetach XD
Kisne srogo za każdym razem gdy kogoś boli zwracanie się na "ty", bo to dotyczy tylko polskich Januszy.
@Andr3v: Wkleiło to co miał w schowku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BlueAndAlone
@drhipis
Możliwe że zaczerpnięte jest to też z trendu brytyjskiego gdzie w CV nie pisze się płci tylko swoje dane. O ile w UK nie zawsze da się powiedzieć jakiej płci jest dane imię o tyle w Polsce już to tak nie działa.
@deccan: Jak nie reagują? Reagują, tylko piszą, że nie.
Hej @deccan, uprzejmie proszę o przesłanie mi 100000€. No weź, nie bądź burakiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Co do tematu, to mnie #!$%@? to pseudo skracanie dystansu przez elo firmy. Dziwna to moda. W każdej jaką reprezentowałem mieliśmy jechać per Pan. Oczywiście, nie rzucałbym się publicznie jak Łukaszek, żeby się nie wystawić na pośmiewisko, ale ten czarodziej PR to zupełnie odleciał. Tak się nie odpowiada klientowi, przytakuje mu
Komentarz usunięty przez autora
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)