Wpis z mikrobloga

@boyano Tam gdzie pani położyła swoje nogi z buciorami siedziała inna pani, która poszła na chwilę do WARSu. Pociąg był zapełniony. Mało wolnych miejsc.
Co złego jest w tym, że wstawiłam na mirko to zdjęcie? Nie widać niczyjej twarzy.
@boyano: Jakby zdjęła buty to spoko, ale jak brudne buty kładzie na fotele to nie ma znaczenia, że pociąg jest pusty. Ona wysiądzie i ktoś inny wsiądzie. I tym razem może nie być innych miejsc i ktoś będzie musiał siedzieć na brudzie, który ona zostawiła. Jak serio nie widzisz w tym problemu to powiedz, gdzie mieszkasz- przyjdę i poskaczę w brudnych butach po twoim łóżku.
@pingwinki widzisz kiedyś pewnien mądrzejszy od ciebie murzyn mój serdeczny kolegą powiedział mi coś co zmieniło mój pogląd na #!$%@? głupot przez ludzi. Powiedział " gdy ktoś #!$%@? głupoty o mnie to ja wiem że on #!$%@? głupoty "
@pingwinki widzisz kiedyś pewnien mądrzejszy od ciebie murzyn mój serdeczny kolegą powiedział mi coś co zmieniło mój pogląd na #!$%@? głupot przez ludzi. Powiedział " gdy ktoś #!$%@? głupoty o mnie to ja wiem że on #!$%@? głupoty "
@pingwinki wyobraź sobie że zdanie waszej podspolecznosci wykopowej mało mnie interesuje poszedłem ci na rękę tłumacząc ci zdrowe podejście do ludzi którzy będą po tobie jechać żebyś się nie przejmował pingwinku a teraz dodaj mnie na czarna listę i idź stulejkuj sobie dalej