Poznałem na czacie na interii fajną pannę, fotka na dole. Pisaliśmy ze sobą parę dni, powiedziała, że do mnie przyjedzie, tylko że zapłaciła czesne za uczelnię i nie ma kasy. Przelałem jej 400 zł na podróż, bo obecnie jest za granicą i jutro o 16:30 u mnie będzie. Jestem najszczęśliwszym facetem na ziemi ( ͡°͜ʖ͡°)
A wy co przegrywy? Nadal sami bo boicie się zagadać?
@Snufkin_91: na przyszłość każ im wysłać zdjęcia nie tylko twarzy, ma figurę chudego nastolegniego chłopca, no chyba że takich lubisz, to wtedy ok ( ͡°͜ʖ͡°)
@Snufkin_91: śmiejecie się, ale kiedyś napisała do mnie sama na tinderze babka 39 lat, na zdjęciach milfik fajny, pisała teksty w stylu, że ubiera się dla mnie w sukienkę. Byłem przekonany, że jakaś 16 robi sobie ze mnie jaja, bo tak dziecinnie pisała. I po godzinie rozmowy napisałem jej, że wiem, że to fejk konto i robi sobie ze mnie jaja. Ona na potwierdzenie, że nie, zrobiła dokładnie takie zdjęcie, jakie
Poznałem na czacie na interii fajną pannę, fotka na dole. Pisaliśmy ze sobą parę dni, powiedziała, że do mnie przyjedzie, tylko że zapłaciła czesne za uczelnię i nie ma kasy. Przelałem jej 400 zł na podróż, bo obecnie jest za granicą i jutro o 16:30 u mnie będzie. Jestem najszczęśliwszym facetem na ziemi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wy co przegrywy? Nadal sami bo boicie się zagadać?
Nawet mi was nie żal.
Komentarz usunięty przez autora
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1632202470361836&set=a.1490085844573500.1073741828.100007162968634&type=3&theater