@ZuyKefrus: Też tak myślę, Ciri wygląda na Useless bo musisz ją 3 razy z rzędu dobrac by była usefull, a środkowy typ na użyteczny tylko w turze w sytuacji gdzie po nim wygrasz jak typ się podda czyli sytuacyjne mocno
Nie wiem czy wiesz, ale te słowa mają polskie odpowiedniki.
Coral najlepsza, ale Tibor to również bardzo dobra karta, na wykończenie w 3, albo zagrana w 1 rundzie jako otwarcie i pass, po czym przeciwnik często poddaje.
@Askyn: @ZuyKefrus: Teraz zauważyłem, że tam jest przy Triborze, jak przeciwnik nie spasuje, myślałem, że na odwrót w takim razie jednak jest dużo lepsza niż zakładałem
@ejadaz689: A to akurat literówka. xD Nie dziwi mnie pisanie deck, tracker, combo, power swing itd, ale zamiast usefull i useless można po prostu napisać dobra/zła. No właśnie zastanawiałem się o co Ci chodziło z Tiborem.
@ejadaz689: Ciri: Dash jest świetna, jeśli gra się talią na przewijanie. Nilfgaard na wskrzeszanie Emisariuszy albo odpowiednio zrobione Skellige. W tych deckach niemal zawsze dochodzi do ręki trzy razy.
@Carramba666: No możliwe, że w talii na przewijanie jeśli taka istnieje mogła by być dobra bo wydłuża nam żywotność decku, w zwykłej sytuacji jest po prostu karta gorsza od zwykłego geralta co ma staty 12 od początku
#ukraina wszedłem sobie na tiktoka na lajwy i popytalem ludzi czy lubią albo co sądzą o ukrach. 95% Polaków w przedziale wiekowym na oko od 15 do 40 lat wypowiadała się negatywnie. Duma ;) #polska
#gwint
Nie wiem czy wiesz, ale te słowa mają polskie odpowiedniki.
Coral najlepsza, ale Tibor to również bardzo dobra karta, na wykończenie w 3, albo zagrana w 1 rundzie jako otwarcie i pass, po czym przeciwnik często poddaje.
@Askyn: Których nikt nie używa, za dużo siedzę w anglojęzycznych forach by na siłę zmieniać zwroty, które każde zna no i
( ͡º ͜ʖ͡º)
No właśnie zastanawiałem się o co Ci chodziło z Tiborem.