Wpis z mikrobloga

Jak wpadnę do ciebie jutro wieczorkiem ze zgrzewką piwa to podłubiemy coś tam przy mojej stronce i zobaczymy co uda się zdziałać ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Instynkt Ostatnio kuzynka do mnie, czy jej stronę zrobię bo ona coś tam wytwarza i sprzedaje. Mowie no ale co mam od ciebie 1000 zł wziąść a ona wielkie oczy "To tyle kosztuje??? No chyba od kuzynki tyle nie weźmiesz" No to jej wysłałem link do jedynej firmy w naszym mieście a tam ceny od 2500 xD obrazila się i zrobiła sobie stronę firmowa na fejsie :p
  • Odpowiedz
  • 10
@JestemSzejkiem było jej wysłać szybki kurs nt
- domen
- webhostingu
- instalacji łortpresa czy innego szajsu

A potem mieć dobry humor przez długi czas słysząc trzeszczenie w dupie "dlaczego to znowu nie działa" #pdk ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
lekarz i architekt ma bardzo podobnie.

@EtaCarinae: ludzie kupują projekty domów z katalogu, a architekta to najwyżej spytają na czym polega jego praca, bo w zasadzie to nie wiedzą :) Najgorzej to chyba mają fizjoterapeutki "zrobisz mi masażyk? hłe hłe"
  • Odpowiedz
@bynon: akurat mam w rodzinie architekta, wszyscy mu pokazują jak jest s---------e i jak zrobic to lepiej, bo przecież dla niego to jak splunąć. Chłopina nie chce wyjśc buraka i mówi, że zobaczy co się da zrobić( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz