Wpis z mikrobloga

Może ktoś chce się zatrudnić w MPK Wrocław jako osoba zajmująca się ich profilami w necie oraz podawaniem informacji publicznej dla pasażerów? ( ͡ ͜ʖ ͡)

Z takich perełek dot. wymagań:

1) wykształcenie wyższe
2) doświadczenie w pracy z informacją klientów
3) doświadczenie w publikacji informacji elektronicznej
4) mile widziane doświadczenie w call center i zainteresowanie komunikacją miejską

@mroz3 CHODŹ TUTEJ, mam dla Ciebie pracę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

A tak na poważnie. Gównopraca klepacza informacji na fejsbukach i innych gównach, a wymagają magistra lub innego profesora, który ma doświadczenie w obsłudze klienta, który się zna na komunikacji miejskiej i przyjdzie tylko po to, by wklepywać do internetów i na tablice przystankowe, że na ulicy takiej i takiej tramwaj wypadł z szyn.

A potem będzie HURR DURR nikt nie chce przyjść do firmy!!!!!! My dajemy pracę, a oni nie chco!!!!!!!! A można było to ograniczyć do wymagania średniego, wysokiej kultury języka, znajomości komputera i ewentualnego zainteresowania komunikacją. Ale nie, w budżetówce dalej jak w lesie.

#wroclaw #januszebiznesu #praca #komunikacjamiejska
Pobierz w.....o - Może ktoś chce się zatrudnić w MPK Wrocław jako osoba zajmująca się ich pro...
źródło: comment_F9q9rBJYvUiyekCUz7LXfPmLwcxnvkWP.jpg
  • 32
@Vladimir_Kotkov: Obawiam się, że typowy Seba by się takim czymś nie zainteresował, bo tam by nie było się zbytnio jak tam odpowiednio zorganizować, by coś zawinąć dla siebie, komputera przecież nie weźmie. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@luksus2: Tutaj akurat będzie brane pod uwagę motzno, bo to zbyt skostniałe przedsiębiorstwo, znam z
@krave: Interesujesz się komunikacją miejską, że spełniasz? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@zaorany_1: Dlaczego? Bo zawsze chciałem być klepaczem informacji i obsługiwaczem waszego profilu na fejsbuniu ()

@luksus2: Jak nikt się nie zgłosi, to tym lepiej, bo komuś po plecach się da ciepłą posadkę,
@wiedro: no właśnie bardzo! bardziej trasami oraz możliwością ich efektywniejszego rozplanowania i historią niż taborem, nie uznam siebie za specjalistę (specjalistów to widziałam na forum "ej, ludzie widziałem w 1998 roku trójwagonowy tramwaj na szczytnickiej, co to było?" odpowiedź po 3 min: "to była 10 z brygady 3, konstal 105N, jeździły takie w okresie 1996-2000 wykluczając okres remontu na trasie W-Z"), do nich się nawet nie startuję :D
@krave: Ci, co się jarają "PACZ MATI, SORALIS* JEDZIE!!!!!" To tylko gimbowate mkm-y i nic więcej. Znaczy te miłośniki komunikacji całe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do tras - to mimo wszystko stanowisko specjalisty... to złe miejsce dla Ciebie, bo planowaniem przewozów zajmuje się WTr w UM Wrocław, a nie MPK. Tam niepodzielnie (i nieudolnie) rządzi m.in. Zbychu Komar, z którym niczego nie ugrasz, choćbyś miała najlepsze
@wiedro: wiem, że MPK jest tak naprawdę wykonawcą pomysłów UM i to też mnie boli :D
Bo obstawiam, że w MPK pracuje paru hobbystów, którzy by szybko ogarnęli temat z korzyścią dla spółki i da społeczeństwa, a w UM nikomu nie zależy, żeby MPK sprawnie działało.