Aktywne Wpisy
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
#mecz #pilkanozna #truestory #gorzkiezale
Dajmy na przykład akcję z wczoraj. Krystyna strzela bramkę ze spalonego, leci do narożnika, kładzie się na trawie z całego boiska zlatują się koledzy i wszyscy świętują w świetle kamer piękną bramkę. W tym czasie sędzia główny biegnie do arbitra technicznego, który już dawno wie czy był spalony czy nie bo w 20 sekund ma skleconą powtórkę, pokazuje lub informuje
@Afropolon: I podobnie jak w futbolu amerykańskim, niech szkoleniowiec rzuci ręcznikiem jak mu się nie podoba decyzja sędziego! Przerwa na reklamę Doritos (W USA, u nas byłaby to reklama leku na hemoroidy), ogólnie to zgadzam się z tobą Mireczku, amen!
końcówka z użyciem kamer:
Powtórki to konieczność i zostaną wprowadzone, natomiast spór polega na ustaleniu zasad ich używania.
Po co komplikować ?
@w01t3k:
Przykład 1- skoro sytuacja wypacza w znaczący sposób wynik meczu to niech korzystają z 1 z 3 przewidzianych dla nich powtórek. W razie takich sytuacji pokrzywdzony trener idzie od razu do technicznego (do którego ma 2 metry) i prosi go o weryfikacje przecież może to się odbywać bez udziału głównego arbitra. Jestem
Przykład 1 - problem polega na tym, że przed błędnie przyznanym autem, mógłby być nieprzyznany faul i tak dalej, możemy się cofać o kilka minut. Sprawdzenie jedne sytuacji trwa do ok. 1min, po której dostajemy decyzje, że bramka została uznana, drużyna tracąca bramkę idzie do technicznego żeby powołać się na niesłuszny aut, szukanie powtórki to kolejne minuty, niestety nie działa to tak szybko.
Przykład 2 - tym sposobem wyeliminowałeś
Komentarz usunięty przez autora