Wpis z mikrobloga

Zauwazylem, ze ktokolwiek zacznie radzic, aby isc na dziwki, czy to z anonimowego czy nie to zawsze biale rycerzyki i #rozowepaski staraja sie przekonac, ze to ja to pisze. To pokazuje jak wielki sukces osiagnalem. Nigdy nie pisalem z anonimowych czy tez innych kont. Na przestrzeni miesiecy w duzej mierze dzieki mnie zmienil sie punkt widzenia stulejmanow. Wielu doradzalem na priv, ci co poszli na dziwki potem mi dziekowali. Musze wam powiedziec, ze naprawde warto pomagac, czlowiek sie czuje lepiej. Jak tak dalej pojdzie to w koncu upadnie podzial na ruchajacych i nieruchajacych i zostanie tylko podzial na ludzi w zwiazku i #tfwnogf
#stulejacontent
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjde_z_przegrywu polecanie tym 20 letnim stuleja, z nadwagą 50 kilo, przetluszczonymi włosami który nie wychodzą prawie z domu pójście na dziwkę to zbrodnia. To nic nie zmieni w ich przypadku a tylko utrudnić późniejsze budowanie jakiś relacji z kobietami. Z ich opinii wynika że jak panna się dowie że jest prawiczkiem w wieku 20-25 lat to go wysmieje, opluje i ugryzie. Prawda jest taka że szukają za wzór jakieś golden bitch
  • Odpowiedz
@Efenek: To jest generalizowanie po prostu co piszesz. Nie każdy przegryw jest grubym zakompleksionym piwniczakiem. Ja spełniam się w wielu sferach życia i na pewno nie jestem przegrywem w klasycznym znaczeniu tego słowa. Ich (może nasze) problemy właśnie wynikają z tego, że nie zaruchali bo to przekłada się na psychikę. Sam tak mam przecież.
  • Odpowiedz
@Efenek myślę że to samonapedzajacy się mechanizm. Nie ruchają, wiec s--s jest ważny, a że go nie dostają, to pogrążają sie bardziej w beznadziei, co jeszcze bardziej zmniejsza ich szanse. Często przerwanie tego kręgu s----------a to kwestia zauważenia że s--s to nic nadzwyczajnego i calkiem naturalna rzecz, która jest dla nich osiagalna, a nie jakiś mityczny obrzad dla wybrańców.
  • Odpowiedz
@MINDGAME: jeśli ja generalizuje w tą stronę to op generalizuje również na swój sposób.Sam sobie kręcisz jakąs spirale s----------a jakbyś miał być jakims odrzutkiem bo nie poruchałeś. Troche godności siebie, głowa do góry, spodoba Ci się koleżanka, pogadasz,popiszesz,pospacerujesz. Zaczniecie na siebie patrzec w specyficzny sposób i to samo przyjdzie. Sami sobie sznur kręcicie niepotrzebnie.
  • Odpowiedz
@Efenek: Nie mam żadnych koleżanek w życiu rzeczywistym, żadnych. Tylko w internecie. Przez całe życie obracałem się w męskim środowisku, jak byłem młodszy w środowisku sportowym, potem na politechnice, aż w pracy, gdzie pracuje z ludźmi którzy mają 1,5-2 razy więcej lat ode mnie i swoje rodziny.
  • Odpowiedz
@MINDGAME: i jak teraz pojdziesz na rokse to nagle będziesz miał ich więcej w zyciu rzeczywistym czy co ? To jakaś zalezność jest ? Może warto wyjść do ludzi, na piwko czasami z kumplami który mogą Cię zapoznać z ich koleżankami. Nawet ten głupi tinder, tam też są kobiece "stuleje" które nie chcą wydoić człowieka z kasy tylko chciałyby raz na spacer z facetem pójść. No przecież jest sporo możliwości
  • Odpowiedz
@Efenek: gosciu, Ty naprawde nie wiesz co to przegryw. Przecietny przegryw nie ma zadnych znajomych, dajesz typowo normikowe rady w ogole nie znajac tematu. A moja wiedza jest empiryczna.
  • Odpowiedz
@Efenek: Kumple mają swoje życie, mają swoje dziewczyny. Nie pamiętam, by oni jakąś koleżankę kiedyś przyprowadzili czy coś, nawet na urodzinach jednego z nich, była jedna zajęta dziewczyna, jak są jakieś imprezy z dziewczynami to mnie akurat na nie nie zapraszają, a tak zarzekają się przy mnie. Tak na bank, z takim wyglądem pójdę na tindera, bym kompletnie zniszczył sobie swoja samoocenę. Przestań i daruj sobie te rady.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: @MINDGAME: Nie zwracajcie uwagi na pieprzenie normika. Swoją drogą zastanawia mnie czy jest jakaś korelacja pomiędzy normictwem, a niskim IQ. Z czego może wynikać normicka ignorancja i brak zdolności abstrakcyjnego myślenia? IQ, środowisko, czy co? Tak w ogóle to jak chcecie być milionerami to napiszcie jakąś aplikację na telefon, niech ludzie zaczną ją kupować i raz dwa będziecie mieć sławę i pieniądze.
  • Odpowiedz