Aktywne Wpisy

jmuhha +15
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 20-22k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
źródło: 1000025583
Pobierz
kopek +3
Co myślicie o wynajmie nowego auta w salonie?
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto

Przygodówka Zapomniane Księgi – Skradzione Królestwo nie wyróżnia się w jakikolwiek sposób w morzu innych, podobnych do siebie gier HOPA. W porównaniu z wytworami produkcji Artifex Mundi animacje i historia zaprezentowana przez World Loom Games woła o pomstę do nieba, desperacko domagając się nie tyle dopieszczenia, co generalnego remontu oraz odrobiny duszy. Produkcja zapewne świetnie odegrałaby rolę odmóżdżacza na urządzeniach mobilnych, lecz na komputerze chowa się z tyłu szeregu innych, dużo bardziej ambitnych tytułów. Jak najbardziej polecam ją zatem na smartfony, bądź tablety, lecz na blaszaka sugeruję poszukać czegoś bardziej spektakularnego.
#recenzja #gry #grypc #pcmasterrace #mobile #ios #android #grymobilne #przygodowki #hiddenobject
źródło: comment_Ge7hz1ZUS8sK5aK4MjT4xTdOBCSnVv0s.jpg
Pobierz